Efter succesen af de første tre “Paranormal Activity”-film kommer det næppe som nogen overraskelse, at Paramount Pictures nu kan bekræfte, at en fjerde film er undervejs.

Se også: Anmelderne må ikke se “Paranormal Activity 3″.

Paranormal Activity 4” vil efter planen være klar til at indtage biograferne senere på året, på trods af at det endnu er uvist, hvem der egentlig vil stå bag filmen.

Alt i alt har franchisens første tre film indtjent over $573 mio. i biograferne verden over, hvoraf sidste års “Paranormal Activity 3” faktisk formåede at blive den største succes af dem alle.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 niwin 12 år siden

Hvor er det en skam. De tre film er fede og er skrevet godt. Stop dog med de tre sammenhængende film. Start du en ny film serie hvis de vil køre videre i stedet for at ødelægge paranormal serien.
Gravatar

#12 Sweetiebellefan 12 år siden

Det bliver bare så episk igen.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#13 Hr. Nielsen 12 år siden

Thomsen (7) skrev:
Men jeg kan ikke fortænke dem i at forsøge.
Heller ikke her, alt andet ville være dumt. Man (eller jeg) kan så håbe at en del af overskuddet går til at producere et par klassefilm i en anden retning:)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#14 MJP 12 år siden

Har sjældent set en så kedelig film som den første af dem, kommer aldrig til at se resten. Hvornår kommer der en ordentlig gyser og ikke bare en der er hypet til noget den aldrig kan blive, nemlig: uhyggelig...
Reggie: Jack, tell me a story...
Jack: Fuck you!
Reggie: Oh, that's one of my favorites
Gravatar

#15 Thomsen 12 år siden

Fårk, hvor er du bare sej...
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#16 niwin 12 år siden

ordentlige gyserere er nemlig rigtig sjældene. Så når det endelig lykkes at få lavet nogle gode gysere med Paranormal serien så er det bare sådan en skam at de nu ødelægger det med hvad der højst sandsynligt bliver en fuldstændig ligegyldig 4.
Gravatar

#17 BobJohn 12 år siden

The Blair Witch Project - Production Budget: $60,00 = Worldwide: $248,639,099, så jo de er pæn gode til at lave billige film med god indtjening, dog synes jeg slet ikke "Paranormal Activity" filmerne eller "Blair Witch" er noget særligt.. Kedelige..

Syntes dog sidste års film "Insidious" - Production Budget: $1.5 million = Worldwide: $97,009,150 var overraskenden.
Gravatar

#18 BN 12 år siden

Thomsen (7) skrev:
Men jeg kan ikke fortænke dem i at forsøge.


Det kan jeg til gengæld. Jeg ved ikke noget værre end når pengebegær er den eneste drivkraft bag skabelsen af en film ... fremfor fortælleglæde, fantasi og kunstnerisk kreativitet.

For god ordens skyld skal jeg lige sige, at jeg udtaler mig rent principielt. Jeg har ikke set 'Paranormal Activity'-filmene, da de ikke interesserer mig. Men det lyder bare i mine ører som en gentagelse af det samme udpinings-fænomen, som man så i forbindelse med 'Nightmare on Elm Street' og 'Friday the 13th.' - to filmserier, som jeg HAR set eller fulgt fra nr. 1 til 4-5 stykker, indtil jeg fik nok.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#19 Thomsen 12 år siden

Det er formentligt også en af årsagerne til, at spøgelsesfilmen har fået et comeback her under finanskrisen: Den billigste effekt at lave er trods alt en almindelig dagligstue, hvor man pludseligt hører en høj lyd.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#20 Scarecrow 12 år siden

årh det der med at tage noget der er fantastisk og originalt (1'eren) og så bare vride det til selv den originale ide ikke er til at holde ud... ja 1'eren er genial og 2'eren lever egentlig også op til den. men så heller ikke mere. stop mens legen er god
it sucks!
Either be groovy or leave, man!

Skriv ny kommentar: