Instruktøren og manuskriptforfatteren Paul W.S. Anderson kan i et interview omkring sine kommende filmprojekter nævne, at han planlægger at fortsætte sin mest populære franchise, “Resident Evil”, med en fjerde film om den ustoppelige zombietrussel.

”Jeg skriver for tiden en tilpasning af ‘Long Good Friday’, der udspiller sig i det moderne Miami,” beretter han. ”Derpå vil jeg formentlig skrive ‘Resident Evil 4’.”

Som det var tilfældet med de to foregående fortsættelser, vil Anderson højst sandsynligt overlade instruktørtjansen til en anden på den fjerde film over Capcoms succesfulde horrorspilserie. Til gengæld burde der være en chance for, at Andersons forlovede, Milla Jovovich, vil vende tilbage i hovedrollen som den kampkyndige zombieklasker Alice.

Paul W.S. Anderson både skrev og instruerede den første “Resident Evil”-film fra 2002, mens han producerede og skrev dens to opfølgere “Apocalypse” og “Extinction”.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#11 PredatorX 15 år siden

Fedt mand! Jeg elsker Paul Anderson og hans geniale fortolkninger af Resident Evil serien.. Yderligere kan jeg kun glæde mig over hvordan han ellers håndterer min yndlings genre (hvis zombies er en genre..). Kan slet ikke vente til film nummer 4!!!
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#12 filmz-Inside7 15 år siden

#5

har du læst det? hvordan er det i forhold til spillene og deres historie?

er STOR fan af spillene, og elsker også filmene selvom de stort set intet har med hinanden at gøre. Men elsker bare zombier, og umbrella corp. :D det er det hele værd, så læge de to ting er med ;)
Gravatar

#13 Fjog 15 år siden

PWSA skal bare holde sine klamme snaskede pølser væk fra resident evil! Han har ikke formået andet end at tage et bulletproof oplæg til en super fed film franchise og forvandle det til lort.
Til denne lort tilsætter han så lort så vi nu har lort med lort, men vent vi skal sgu lige lave en til med lort så vi nu har en lort med lort tilsat lort!!! "HOW CAN I FAIL" må have været den sidste sætning der fløj gennem hans røv da han skrev disse tre film.

Som den forløbige rosin i pølseenden skal vi nu helt nede og runde bundsjatten i toiletbørstens holder med en 4'er?? Jesus... Count me out!

PS. JA jeg har været dum nok til at se 1'erne og tænke: "Hmmmm, en jævn omgang gylde, lad mig da endelig se 2'eren."

PPS. JA jeg har gudfader bevares været så åndsforladt at have set 2'eren og tænke: "Det var da en endu mere jævn omgang gylde. Tror lige jeg smider 3'eren på"

(Nej jeg har ikke tilgivet mig selv endnu)
Gravatar

#14 kasperfmn 15 år siden

#7 Bryder mig ikke om James Bond.
Gravatar

#15 dfms 15 år siden

#10
Du er ikke smagløs fordi du kan lide den slags film, indefor alle film genre filndes der gode og dårlige film. For mig er Michelangelo Antonioni's L'Avventura og John Carpenter's The Thing begge mesterværker, indenfor deres respektive genre.
Men man kan godt være mere kritisk i sine film valg, Resident Evil er indenfor den genre en gang lort af rang, en film som Land of the Dead er lysår bedre end EV, skuespillet er bedre og vigtigst zombierne er (ser mere "ægte" ud] også langt bedre i LotD.
Så hvis du mener EV filmene er gode, er du alt for ukritisk i dine krav til film.
Gravatar

#16 Morpheus 15 år siden

# 15.

Jeg synes til gengæld Land of The Dead er en KÆMPE gang lort i forhold til Resident Evil filmene. Synes de er kanon fede og mere er der ikke i det. Jeg sammenligner dem ikke med spillene eller noget som helst, men bare som det de er og det som de er IMO er fede underholdningsfilm, når man lige har brug for en slapper, hvor man ikke gider sætte en tænker på.

Du kan ikke sige om jeg har alt for ukritiske krav til mine film, for du kender mig ikke.

Det er nok ikke nu jeg skal sige jeg også godt kunne lige Diary of the Dead.
Gravatar

#17 natterjack 15 år siden

Inside7 (12) skrev:
#5

har du læst det? hvordan er det i forhold til spillene og deres historie?

er STOR fan af spillene, og elsker også filmene selvom de stort set intet har med hinanden at gøre. Men elsker bare zombier, og umbrella corp. :D det er det hele værd, så læge de to ting er med ;)
Har læst starten, kan ikke huske historien i det første spil, udover at STARS medlemmerne løber rundt i en mansion, og det gør de også i manuskriptet.
Gravatar

#18 HighFlyer15 15 år siden

Capcom har endelig fattet hvad der skal til for at tilfredsstille os rigtige fans af serien og CG filmen Resident Evil Degeneration kommer snart på DVD! YES SIR! Endelig en lang RE film, hvor jeg ikke brækker mig over indholdet..
Filmene har voldtaget alt hvad RE universet havde af fede idéer.. Der er INTET fedt ved en super soldat(Alice) kommer og redder dagen HVER FUCKING GANG! Super ide til at fjerne alt hvad spillene er bygget op på SURVIVAL HORROR! Intet i filmen er om at overleve, jo indtil Alice kommer.. LAME! lad hende fucking dø! Kan godt lide Mila, men ikke som Alice..

Til jer som forsvarer filmene.. I har virkelig ingen smag i zombie film.. Mange synes 2'eren var den dårligste og godt kunne lide 3'eren.. Hvad fanden sker der med jer, for i er IHVERTFALD IKKE zombie fans, for zombier er LANGSOMME, kan IKKE slås og kan IKKE løbe!
Alle disse regler skider manuswriter og producer højt og helligt på! Og jeg HADER det og I elsker det.. Zombiefans skvat! SKVAAAAAT!
Gravatar

#19 filmz-Kadann 15 år siden

#18 -

Ikke at jeg kan lide de to efterfølgere, men det er da rart at der er folk som dig, der kan fortælle alle andre i verden at de ikke er rigtige fans, fordi det lige er dig der ligger inde med den helt rette opfattelse. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#20 icetea 15 år siden

3'eren var en positiv overraskelse, rigtig fed film. Så det her lyder jo umiddelbart godt :)

Skriv ny kommentar: