Instruktøren og manuskriptforfatteren Paul W.S. Anderson kan i et interview omkring sine kommende filmprojekter nævne, at han planlægger at fortsætte sin mest populære franchise, “Resident Evil”, med en fjerde film om den ustoppelige zombietrussel.

”Jeg skriver for tiden en tilpasning af ‘Long Good Friday’, der udspiller sig i det moderne Miami,” beretter han. ”Derpå vil jeg formentlig skrive ‘Resident Evil 4’.”

Som det var tilfældet med de to foregående fortsættelser, vil Anderson højst sandsynligt overlade instruktørtjansen til en anden på den fjerde film over Capcoms succesfulde horrorspilserie. Til gengæld burde der være en chance for, at Andersons forlovede, Milla Jovovich, vil vende tilbage i hovedrollen som den kampkyndige zombieklasker Alice.

Paul W.S. Anderson både skrev og instruerede den første “Resident Evil”-film fra 2002, mens han producerede og skrev dens to opfølgere “Apocalypse” og “Extinction”.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Crash 15 år siden

Sådan, elsker de andre tre film! :) 3'eren sluttede også åbent.
Gravatar

#2 MOVIE1000 15 år siden

3eren var lidt en skuffelse men der var mange gode scener men de blev lidt for langtrukket tror ikke 4eren blir bedre

top 3
1.Resident Evil
2.Resident Evil 3
3.Resident Evil 2
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#3 filmz-Bruce 15 år siden

Sålænge de rådne æg samles i én kurv, så ingen indvendinger herfra! Forøvrigt sætter man ikke PWSA til at lave tilpasninger af "Long Good Friday". Det er det samme som at sætte en lobotomi ramt chimpanse til at læse korrektur på et af Shakespeares værker.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 dewin 15 år siden

Paul W. S. Anderson voldtager Resident Evil franchisen helt optimalt. Resident Evil navnet forpligter, men filmene er simpelthen så elendige, og har intet med spillenes historie at gøre bortset fra at der smides et par navne og skabninger fra spillene ind.

HELT ÆRLIGT... Super Zombies eller hvad fanden de nu hed i 3'eren, som var kamptrænet, superstærke og kunne springe omkring... WHAT THE FUCK? Hvis I siger at Resident Evil filmene er gode, har I ingen respekt for spillene, og pardon me: så har I en SMAGSLØS FILMSMAG OG/ELLER MANGLEN KRITIKEVNE!

Hvorfor kunne Paul for helvede ikke lave en filmserie over RE spillenes storylines, istedet for at digte sit eget stupide lort og placerer det i RE "universet"! Manden står også i ekstra materialet og roser sig selv og mener at han er verdens største Alien fan og Predator fan... "Jeg kan bare ALLE replikkerne fra samtlige alien og predator film! Årh hvad, jeg er den sygeste fan!"... og så raper han også den franchise med sit AvP lort. Stop nu manden, send John Schmidt fra P.I.S. ind for at lægge ham i benlås!!!
Gravatar

#5 natterjack 15 år siden

Manuskript til en Resident Evil film, af George Romero: http://www.dailyscript.com/scripts/resident_evil_r...
Gravatar

#6 kasperfmn 15 år siden

Har kun set den første film, den var ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Kan umuligt forestille mig at de bliver bedre for hver film, så en 4'er må virkelig være nede og skrabbe bunden.

Men hvad fanden, når "gode" film som "Saw" kan komme op på 5 (og i fremtiden flere) så kan "Resident Evil" vel også. Lort avler mere lort.
Gravatar

#7 MOVIE1000 15 år siden

#6 hva så med James bond
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#8 Bardoboy 15 år siden

synes 2'ern var elendig.. men efter 3'ern vil jeg sgu gerne se en 4'er.. :)
Gravatar

#9 Dragon_Claw 15 år siden

Man kan kun håbe at 4´eren så får en lukket afslutning, for ellers ender det sku´ med at Alice skal cirklesparke astronaut-zombier i 5´eren.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#10 Morpheus 15 år siden

Kunne godt lide de tre første og har set dem mange gange, så jeg siger ja tak til en 4'er, hvis den bliver lige så underholdene som 3'eren.

# 4.

Ja, fordi jeg kan lide de film har jeg helt sikkert en smagsløs smagsans eller manglende kritikevne. Det er noget lort at fyre af om andre. Bare fordi du ikke kan lide filmen, kan det godt være andre kan.

Jeg ved godt Resident Evil filmene næsten ikke har noget med spillets storyline at gøre, SO FUCKING WHAT!, jeg ved godt det ikke er spillene og slet ikke spillenes store kvalitet, men synes det er fed underholdning.

Så en anden gang hold dog igen med beskyldningerne.

Skriv ny kommentar: