Chefen for Pixar, John Lasseter, har annonceret, at fortsættelsen til den animerede “Biler” fra 2006, der tidligere var forventet til at udkomme i biograferne i 2012, nu er rykket et år frem til sommeren 2011 i stedet.

“Biler 2” vil følge Lynet McQueen og Bumle på en rejse rundt i verden. Filmen vil derudover indeholde nye bilfigurer og gamle kendinge. “Biler 2” skal instrueres af Brad Lewis, der arbejdede som producer på “Ratatouille”.

Lasseter kunne samtidig fortælle, at en serie af nye animerede kortfilm, hvor Bumle fortæller historier om sin fortid, vil blive vist på tv, online og før Disney-film i de næste par år.

Det forventes, at en af de to kommende Pixar-film, “Newt” og “The Bear and the Bow”, der var planlagt til en 2011-udgivelsesdato, vil blive rykket tilbage til sommeren 2012 for at overtage pladsen, “Biler 2” efterlader ledig.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Lethal Injection 14 år siden

Lol hvem ville gide at se den? Cars var nok den værste Pixar film til dato!
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 filmz-Bruce 14 år siden

Tja, det var nok den kedeligste af alle Pixars film. Jeg gad godt at se Incredibles 2 istedet.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 filmz-trevordewane 14 år siden

men de tjente kassen på merchindice, og det er nok den kugle de vil have til at rulle videre.
Gravatar

#4 PredatorX 14 år siden

Ja Incredibles 2, eller endnu bedre Monsters Inc 2, ville klart være at foretrække fremfor Cars 2 :-( Cars er helt sikkert den dårligste Pixar film, men den er dog langt bedre end mange andre animerede film. Selvom den bestemt ikke holder særlig godt ved gensyn. Selv min datter synes den er kedelig... Jeg troede dog lidt Cars 2 ville være et straight to DVD/BD foretagende?
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#5 Patriarch 14 år siden

Ja, jeg så også hellere en Incredibles 2, og Cars var ikke lige mig... MEN... så fik jeg jo en søn og han ELSKER den. Så jeg har lært at holde af den, omend man godt kan blive lidt træt af den efetr 50 gange.. så med det i mende ser jeg frem til en Cars 2. :)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 The Insider 14 år siden

Hvis den lægger ud med et bilsammenstød, der eleminerer alle karaktererne fra den første film, så er jeg klar til at stille mig i kø!
War. War never changes.
Gravatar

#7 Christian Voldborg 14 år siden

A Bug's Life 2!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#8 Zabriskie 14 år siden

hva med ikke at lave en 2'er, men en ny film. Det synes jeg altid har været en af Pixars charmer. Toy Story 2 var dog ret god
Le temps détruit tout
Gravatar

#9 Morpheus 14 år siden

PredatorX (4) skrev:
Jeg troede dog lidt Cars 2 ville være et straight to DVD/BD foretagende?


Det tror jeg ikke du skal regne med kommer fra Pixar. Tror kun de laver biograf film.


lolmanden (8) skrev:
hva med ikke at lave en 2'er, men en ny film. Det synes jeg altid har været en af Pixars charmer. Toy Story 2 var dog ret god


Ja, Pixar er nemlig rigtig god til at lave nye historier og nogle rigtig gode film til at fortælle historien. Men de kan også godt finde ud af at lave ordentlig efterfølgere, i forhold til andre animationsfirmaer (I'm looking at you Disney!)
Der er jo også en Toy Story 3 på vej, som jeg ser rigtig meget frem til.

Som andre også nævner så jeg gerne en Incredibles 2, som jeg også tror kommer engang. Mon ikke de skal bekæmpe The Mole, eller hvad den til sidst i 1'eren hed.
Jeg vil ikke glæde mig lige så meget til Cars 2, som til andre Pixar film, da 1'eren var det svageste led i Pixars eller geniale filmudvalg.
Gravatar

#10 elwood 14 år siden

#9 Og gøre John Ratzenberger til en main bad guy.

ahh de skal passe på deres lykkeamulet.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: