Animationsgiganten Pixar vil efter deres store succeser med “Toy Story”, “De utrolige” og senest “Ratatouille” give sig i kast med live-action-spillefilmsprojekter – og i første omgang bliver det
scifi-eventyret “John Carter of Mars”, en episk filmatisering af Edgar Rice Burroughs’ populære bogserie.

Der har længe været annonceret planer om et filmprojekt om “John Carter”, hvor både Robert Rodriguez og Jon Favreau tidligere har været tilknyttet som mulige instruktører, men nu overtager Pixar produktionen og har annonceret, at de har planer om at lave en hel trilogi af film over Burroughs’ serie på i alt elleve bøger.

Bøgerne omhandler en borgerkrigsofficer fra Virginia, som transporteres til Mars, hvor han bliver holdt fanget af de vilde grønne mænd fra Thark. Det lykkes ham dog at undslippe og blive den største kriger nogensinde, gifte sig med den smukke Dejah Thoris, stifte familie og begive sig ud på en lang række eventyr.

Indtil videre lader det til, at Andrew Stanton, der står bag Pixars “Find Nemo” og deres kommende “Wall-E”, skal stå for instruktionen.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 filmz-Is 16 år siden

Ja, det lyder interessant..
Gravatar

#2 Rasputinoch 16 år siden

Pixar laver live-action!!! Overraskende må man sige!
Efter den første undren har lagt sig, virker ideen dog ikke så tåbelig endda. Den egentlige grund til at Pixar altid har lavet de absolut bedste og mest originale animationsfilm er, at de er klart de bedste historiefortællere. Se bare traileren til Ratatoille (er det stavet rigtigt??)hvor rotten tilbereder en fin fransk ret. De ca. fem minutter får rivalernes animationsfilm til at virke som uinspirerede efterligninger.
Når man formår at skrue scener og film sammen på en så original og medrivende måde, kan man vel også lave en live-action film?
Om de garvede animationsinstruktører så formår at håndtere personinstruktion m.m. må vi vente at se.
Glæder mig iøvrigt voldsomt til at se det spændende John carter univers på det store lærred!!
Gravatar

#3 duuk74 16 år siden

Hov. Fik slet ikke opfattet at det var live action. Spændende. Læste tegneserierne med John Carter, og dem var jeg ret vild med som knægt.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#4 filmz-rupert giles 16 år siden

Tjoh, live-action og live-action. Der skal såmænd nok blive en del CGI i den her film :-)

Men det lyder spændende! John Carter bøgerne er oplagte til filmatiseringer, og lige for øjeblikket er jeg totalte oppe at køre over Pixar (mest på grund af en helt fantastisk film om en rotte, der har slået benene væk under mig), så jeg stoler på dem.

Lad Pixars invasion begynde!
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo

Skriv ny kommentar: