Når “Predators”, Robert Rodriguez’ nye filmfortsættelse til klassikeren “Predator – jagten er begyndt”, påbegynder optagelser, er mange fans spændt på, hvordan de ikoniske menneskejægere vil tage sig ud designmæssigt. Effektmanden Howard Berger kan nu kaste lidt lys over situationen.

Predator-væsnerne i krydsningsfilmen “Alien vs. Predator” adskilte sig betydeligt fra det design, som den nu afdøde effektmager Stan Winston skabte til den originale “Predator”-film fra 1987. Producerne på filmen ville nemlig tage væsnerne i en ny retning og bad ikke Winston om at være en del af projektet, der kombinerede de to rumracer fra de klassiske franchises.

Howard Berger, som står for væsendesignet på “Predators”, begyndte sit arbejde sammen med Winston og vandt en Oscar for den første “Narnia”-film. Han kan berette, at han vil tage brug af Winstons originale Predator-design på den nye film.

Berger udtaler: ”Vi vil have Predatoren til at se ud, som den gjorde i den originale film. Vi gik tilbage og kiggede på originalen. Jeg arbejdede faktisk i værkstedet med Stand Winston på den første film. Det var fedt at være i stand til at vende tilbage til serien efter ikke at have været involveret i nogen af fortsættelserne, og det var også fedt at være i stand til at bygge dem, som Stan Winston gjorde det.”

”De ser virkelig fantastiske ud,” fortsætter Berger. ”Der er en hel gruppe af seje [Predators] i filmen, og alle vil være tilfredse med, at vi har været tro over for Stan Winstons designs. Filmen udkommer til næste år. Den starter optagelser meget snart.”

“Predators”, der skal ses som en fortsættelse til den oprindelige film, omhandler en gruppe soldater, der må kæmpe for at overleve på en Predator-planet. Premieredatoen i USA er sat til 9. juli 2010.

Læs også: Rodriguez bekræfter “Predators”-instruktør.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 colocho 14 år siden

Spændende indtil videre :-)
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#2 Batsy 14 år siden

ja lyder sku godt så det bare hvem der skal give klø til predatorne eller er det omvendt.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 filmz-kurderG 14 år siden

Jeg syntes nu at det bedste design var fra AVP 2
Gravatar

#4 Jeden 14 år siden

Det kan godt være det bare er mig, men jeg synes sgu designet fra de andre film var mindst ligeså effektiv som i den gamle.
Gravatar

#5 Michael Andersen 14 år siden

I "Alien vs. Predator" lignede og bevægede flere af predators sig som små, fede bodybuildere med lidt for mange hjerneskader. Not good :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#6 filmz-kurderG 14 år siden

Michael Andersen (5) skrev:
I "Alien vs. Predator" lignede og bevægede flere af predators sig som små, fede bodybuildere med lidt for mange hjerneskader. Not good :)
helt enig. Det blev der også lavet om på i Aliens vs. Predator 2. Hvor predatoren lignede den i den gamle og bevægede sig også sådan.
Gravatar

#7 filmkorn.dk 14 år siden

Pyha, så kan jeg sove roligt igen. Ikke mere W.C. Andersen lad-os-gøre-alting-større-så bliver-det-nemlig-automatisk-federe-pis!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#8 Highland Park 14 år siden

Mht. overskriften så vil jeg påstå, at det hedder "gøre brug af".

#5: Var det ikke, fordi de blev spillet af små, fede bodybuildere med lidt for mange hjerneskader?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#9 Thomsen 14 år siden

Haha, sikkert jo.

Jeg er tilpas stor fan af serien (eller i hvert fald originalen), at de kan slippe afsted med hvad som helst. Jeg skal nok løse billet alligevel.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#10 filmz-jonasgr 14 år siden

En film der skal springes over uanset hvad. Emnet interesserer mig simpelthen ikke.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: