Det er to måneder siden, at Rian Johnson færdiggjorde optagelserne til “Star Wars: Episode VIII”. Næsten. For nu skal “Star Wars”-holdet på den igen med nye optagelser.

Se også: ”Rogue One”-krise tvinger LucasFilm til at droppe Oscar-komponist

De nye optagelser er kommet lidt uventet. I hvert fald for Carrie Fisher, der spiller Princess Leia, som havde planlagt at deltage i hele New York Comic Con fra d. 6. til d. 9. oktober, men som nu er blevet tvunget til at forkorte sin deltagelse ned til kun at inkludere én dag, skriver Star Wars News Net.

Derfor er der altså ikke tale om nøje planlagte optagelser, som “Episode VIII” skal i gang med. Imidlertid forlyder det, at der langt fra er tale om et lignende kaos, som har hærget “Rogue One: A Star Wars Story”, der måtte kalde ny instruktør og manuskriptforfatter ind til ugelange nye optagelser.

Det er der i første omgang ikke tale om med “Episode VIII”, som først har premiere i 2017. Dog kan vi nu konkludere, at alle optagelser sandsynligvis ikke har mødt tilfredshed hos Disney.

“Star Wars: Episode VIII” får premiere d. 14. december i 2017.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Jeffe 3 år siden

Du kan vel ret beset ikke konkludere at det ikke er alle optagelserne, man er tilfreds med. Der er også den mulighed, at man er tilfreds med alt hvad man har optaget, men har fundet på noget mere man ønsker med...
Gravatar

#2 Nexiz 3 år siden

Mig bekendt så er- reshoots på så store blockbusters som dette intet nyt. Der er jo over et år til udgivelse, så tolker da heller intet panisk i dette :)
Gravatar

#3 larzr 3 år siden

Hvordan pokker kommer du lige frem til den konklusion ud fra hvad de skriver i kilden?
Gravatar

#4 Lauzzy81 3 år siden

Synes det er meget spøjst at medierne kæfter op omkring Star Wars filmene når de skal lave reshoots! Det er jo en ganske normal ting der sker for film!
Gravatar

#5 Lauzzy81 3 år siden

Synes det er meget spøjst at medierne kæfter op omkring Star Wars filmene når de skal lave reshoots! Det er jo en ganske normal ting der sker for film!
Gravatar

#6 X&O 3 år siden

Ja det var da godt nok en farvet vinkel på historien.
Gravatar

#7 nathue 3 år siden

Det er fuldstændig NORMALT at lave reshoots. Planlagt eller ej. Nu må I altså stoppe med der her sensationsjournalistisk.

Skriv ny kommentar: