Rygterne har længe floreret om en mulig efterfølger til Ridley Scotts “Alien – Den 8. passager”-forgænger, “Prometheus”. Nu er det så ikke længere til spekulation, for “Prometheus 2” er langt om længe på vej.

Se også: Noomi Rapace: “Prometheus 2”-manuskript er undervejs.

Ifølge en kilde fra 20th Century Fox er manuskriptforfatteren Michael Green (“Green Lantern”) blevet hyret til at omskrive Jack Paglens (“Transcendence”) originale udgave af filmen, der er sat til at begynde optagelserne allerede til efteråret.

Ridley Scott vil endnu engang være at finde bag roret, og selvom rollelisten endnu ikke er blevet offentliggjort, så tyder alt på, at Noomi Rapace vil gentage sin rolle som Elizabeth Shaw, når “Prometheus 2” indtager biograferne i marts 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 X&O 8 år siden

Endelig! Og det siger jeg kun fordi 1'eren ikke havde nogen slutning på historien - den vil jeg meget gerne have, for jeg har allerede betalt for den.
Gravatar

#2 Ash 8 år siden

Fedt! Selvom den første var lidt noget rod, så synes jeg ikke, den har ødelagt noget, som en stærk toer ikke kan rette op på!
Gravatar

#3 Moog 8 år siden

Yes!

Prometheus var en fremragende film, klart en af de bedste sci-fi film i mange år, den havde sine mangler klart, men sci-fi generen er jo ikke lige frem fyldt med perler de sidste mange mange år.

Edit, faldt lige over disse billeder fra Alien settet på Reddit:
http://imgur.com/a/3cEEM
Gravatar

#4 Carmul 8 år siden

Ham Giger er sgu en syg fætter. Men han er god til det han laver. Især det han fik malet i 80'erne.
Gravatar

#5 Moog 8 år siden

#4 Men det er ikke lige noget man har hængende når svigerfamilien er på besøg :)
Gravatar

#6 Knuden 8 år siden

Super. Den film er vokset i mig som en chestburster, der bare venter på svar på alle de spørgsmål den tilføjede.
Gravatar

#7 David Munch 8 år siden

Prometheus var kvalitets scifi, som manglede det sidste kick for at sparke historien op på klassiker niveau. Den var flot lavet, havde mange gode ideer, men led lidt under at være et standard Hollywood manuskript.
Gravatar

#8 Doom 2: Hell on Earth 8 år siden

Den første var fandeme noget rod. Men billedsiden var fin.
Doctor Last Warning
Gravatar

#9 Kviesgaard 8 år siden

Prometheus er en middelmådig film fyldt med idioti, der er et direkte resultat af Ridley Scotts klippearbejde, hvor han ofrede historie og forklaring til fordel for filmens pacing. Det værste i mine øjne er dog, at hans håndtering af Spacejockeyen gjorde, at den gik fra at være en spændende og ukendt skabning, til at være en kedelig humanoide i kæmpestørrelse. Fantastisk måde, at ødelægge meget af det, som gjorde den første Alien film så spændende og fængende, at man stadig kan nyde den ( Alien den 8. passager ) ved gensyn.

Så hvad skal vi med en Prometheus II? ( men det kan jo være, at Prometheus II viser sig, at være fortsættelsen af Blade Runner, hvem ved ).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 Fredag 8 år siden

Gad vide om de finder på lige så mange snotdumme påfund, til at ødelægge en på papiret god fortælling igen, eller om de har lært af deres fejl. Prometheus var flot, men ultimativt ligegyldig pga for mange tåbelige valg! Jeg tror dog heller ikke helt på, at Scott har mere at byde på.

Skriv ny kommentar: