Tilbage i september måned kunne instruktør Ridley Scott afsløre, at titlen til Scotts sequel til “Prometheus” ville blive “Alien: Paradise Lost”. Nu har Scott dog skiftet mening og omdøbt filmen til “Alien: Covenant”.

Se også: ”Prometheus 2″ får titlen “Alien: Paradise Lost”

Det afslører Ridley Scott selv ved nærmest en tilfældighed, da han taler om “The Martian” med Indiewire.

“Paradise Lost”-titlen virkede ellers enormt bevidst valgt, da Ridley Scott forklarede den med, at den refererede til poeten John Miltons episke digt fra 1600-tallet, “Paradise Lost”. Digtet omhandler Syndefaldet i Biblen, Adam og Evas bortvisning fra Paradisets have.

Spørgsmålet er så om den forbindelse er skrottet med titlen “Covenant”, der kan betyde noget i retning af pagt, aftale eller løfte. Muligvis refererer den nye titel til den forbindelse, der er imellem the Engineers fra “Prometheus”, menneskeheden og så Alien-væsenerne

“Alien: Covenant” får premiere 30. maj i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kaversmed 6 år siden

Bare kald den "Covenant" i stedet for. "Prometheus" hed jo heller ikke "Alien: Prometheus". Kan ikke se hvorfor Alien-navnet pludselig skal trænge sig på her (højere bio-indtægter, ja) - det virker bare som en utrolig kluntet titel.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#2 Doctor Doom 6 år siden

Jeg synes den skal hedde:

Alien 0, part 2.
Gravatar

#3 Mads47 6 år siden

Jeg er enlig også i mod at den overhoved skal hede noget med Alien. Kan godt lide at den forgår i samme univers og arbejder sig hen mod Alien, men uden at være en Alien film. Det gør enlig lidt at jeg glæder mig mindre til den, jeg så frem til Prometeus 2, ikke endnu en Alien film.
Gravatar

#4 Therewillbeblod 6 år siden

Doctor Doom (2) skrev:
Jeg synes den skal hedde:

Alien 0, part 2.


Haha, fedt :)

Jeg kan heller ikke se, hvorfor den skal hedde noget med Alien....men ja, bio-tickets sikkert...selv om Prometheus da solgte fint...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#5 Alex- 6 år siden

Øv, jeg kunne ellers godt lide undertitlen 'Paradiset Lost'. Covenant lyder som en B-film. :/
Jeg havde hele tiden håbet på at han ville ændre mening, men det var mht Alien titlen, så titlen ville blive 'Prometheus: Paradiset Lost', men det er vel selvfølgelig fordi Prometheus var navnet på skibet.. Så skulle de bare have nøjes med 'Paradiset Lost', men som #1 påpeger vil den tjene mere på at inddrage Alien + så kan alle de gumpetunge også følge med på den sammenkobling.
Gravatar

#6 Mads47 6 år siden

Grunden til at filmen hedder Covenant er fordi det nye hold og deres skib hedder Covenant.
http://www.ign.com/articles/2015/11/14/prometheus-... hub page&utm_medium=IGN (front page)&utm_content=24&utm_campaign=Blogroll

Syndes bare de skulle holde sig til Covenant så.

Skriv ny kommentar: