20th Century Fox har afsløret, at den kommende DVD- og BD-udgivelse af Ridley Scotts sci-fi-blockbuster “Prometheus” kommer til at være spækket med ekstramateriale – deriblandt mere end 20 minutters slettede scener.

Se også: Filmz TV: Ridley Scott-tema og “Prometheus”-gallapremiere.

De slettede scener går lidt tættere på flere af filmens karakterer samt deres motivationer. I alt vil udgivelsen angiveligt indeholde omkring 23 minutters ekstra scener. En fortsættelse til filmen er muligvis også på vej, da Scott har udtalt, at “Prometheus” indeholder nok åbne spørgsmål, man kan arbejde videre med.

“Prometheus” omhandler et hold af forskere og eventyrere, der kommer på en nervepirrende rejse, som vil teste deres fysiske og mentale grænser. De strander i en fjern verden, hvor de vil opdage svarene på vores mest omfattende spørgsmål og på livets ultimative mysterium.

“Prometheus” udsendes på DVD og Blu-ray 10. oktober.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 10 år siden

Scott har udtalt, at "Prometheus" indeholder nok åbne spørgsmål, man kan arbejde videre med.
No shit?

Men jeg håber da at de 22 minutter kan rette op på det makværk som Prometheus var, og jo, jeg hvad Prometheus prøvede på, men jeg mener ikke at man skal læse SÅ meget mellem linierne for at forstå en film. Det ville være som at læse en bog med adskillige blanke sider. Idéen var god nok på papiret, men enormt ringe udført i filmen!
Gravatar

#2 Metallan 10 år siden

Jeg håber der vil være mulighed for at se dem i filmen via seamless branching eller noget lignene.
Gravatar

#3 Frederik 10 år siden

Jeg havde ikke noget problem med at filmen ikke besvarede alverdens spørgsmål om universet - det havde jeg slet ikke regnet med. Hvem havde dog det? Filmens problemer for mig, var at karaktererne udførte idiotiske handlinger der gik i mod deres personlighed.


Lige meget hvad, så synes jeg filmen er et kig værd, udelukkende på grund af de visuelle effekter.
Gravatar

#4 Åkepool 10 år siden

Er der evt. en der ved, om de 23 ekstra minutter er puttet ind i filmen eller om de er for sig som rent ekstramateriale?
Som det står i nyheden, tror jeg de bare er som ekstra, men jeg vil gerne lige vide nærmere.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#5 McPeter 10 år siden

Director's cut, kom nu! :-)
Mit film site: http://www.filmtips.dk/
Gravatar

#6 Richard Burton 10 år siden

Kyllingebenet (1) skrev:
Men jeg håber da at de 22 minutter kan rette op på det makværk som Prometheus var, og jo, jeg hvad Prometheus prøvede på, men jeg mener ikke at man skal læse SÅ meget mellem linierne for at forstå en film.


Held og lykke med at se David Lynch film.

De 22 minutter er ekstramateriale. Man skal ikke regne med seamless branching eller længere cut. Dette ER directors cut.

Det ville være som at læse en bog med adskillige blanke sider. Idéen var god nok på papiret, men enormt ringe udført i filmen!


Løn efter fortjeneste tror jeg, man kan omformulere det.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#7 Kyllingebenet 10 år siden

SIR Ridley Scott (6) skrev:
Held og lykke med at se David Lynch film.


Jeg synes at Dune og Mulholland Drive er gode film, sidste nævnte er et totalt mindfuck, men stadig intelligent udført. Prometheus er hverken et mindfuck eller intelligent, selv om den meget gerne ville fremstå som det sidste.

.. men det er fedt nok at du har fået så meget ud af Prometheus. :)
Gravatar

#8 Richard Burton 10 år siden

Kyllingebenet (7) skrev:
J.. men det er fedt nok at du har fået så meget ud af Prometheus. :)


Jeg har skam blot tillagt den en masse, jeg selv har opfundet undervejs, for at få de mange tilfældigheder til at passe sammen med en masse referencer. Man kan sige, at jeg har været enormt heldig ved at være så kreativ i min "bogføring" og ikke mindst, at de referencer netop har passet ind i den kontekst. Hold da op, må man næsten sige, at det har været muligt at få Lindelofs rablerier indpasset. Utroligt, hvad 3 syn og en friweekend kan gøre :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#9 Moog 10 år siden

Dette bliver den første film jeg køber i snart lang tid, efter at have fået Netflix, men denne skal på hylden i fuld HD! :)

Jeg glæder mig så meget til at gense den, nåede kun at fange den 2 gang i biffen :)
Gravatar

#10 danish99 10 år siden

Det kan ikke ændre på en skuffende film.
King

Skriv ny kommentar: