Rick and Morty QAnon Daryl / Filmz.dk

QAnon-støtter raser imod pædofili-sketch: Vil aflyse “Rick and Morty”


Konspirationsteoretikerne fra QAnon-bevægelsen er faldet over en gammel Dan Harmon-sketch – nu kræver de “Rick and Morty” droppet.

I 2009 gav “Rick and Morty”-skaber Dan Harmon premiere på sketch-videoen “Daryl” ved Channel 101 Comedy Festival.

“Daryl” var tænkt som en parodi på “Dexter”. I videoen ser man Dan Harmon simulere et overgreb på en babydukke.

Dan Harmon undskyldte for “Daryl” i 2018, hvor sketchen for første gang begyndte at cirkulere online. Nu sker det igen.

Denne gang er det støtter fra den amerikanske QAnon-bevægelse, som deler “Daryl”-sketchen på de sociale medier med et krav om at få lukket “Rick and Morty”.

Læs også ‘Første kig på Sæson 5 af “Rick and Morty” – 60 afsnit på vej‘.

QAnon-bevægelsen støtter Donald Trump, og de er overbevist om, at den dybe stat i USA er styret af en pædofil elite bestående af folk som Clinton-parret og stjerner fra Hollywood.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Det stopper aldrig. Heldigvis er Netflix ikke Disney, så forhåbentlig får det ingen konsekvenser for Rick and Morty. Hvor meget ville disse personer ikke kunne opnå, hvis de brugte den samme tid, som de bruger på at støvsuge gammel historik, på væsentlige ting, som en kur med kræft eller bugt med den globale opvarmning. Men når der er tale om Trump supporters, så ville de nok alligevel ikke kunne gøre det.
Gravatar

#2 SublimeKen 8 måneder siden

Qanon tror også at Donald Trump er deres tidsrejsende frelser. Den bevægelse stikker helt af. De har ikke magten til at aflyse noget som helst.

Med det sagt er det da også en virkelig mærkelig sketch. Minder om en scene fra A Serbian Movie, som er også er en virkelig forskruet film.
Gravatar

#3 filmz-Den Lyserøde Panda 8 måneder siden

Manden har jo erkendt at det ikke fungerede og fjernede selv sketchen efter en uge. Så kan man da ikke hive den frem senere og dele den og sige "se hvad han har lavet!" Hvis det er så skrækkeligt er det da dumt at bringe frem igen. Og jeg tror desuden ikke man skal undervurdere de mange Rick and Morty fans og deres magt. Det er ikke for sjov at der er blevet bestilt 7 sæsoner på en gang.

Skriv ny kommentar: