Rick, Morty, Summer og resten af holdet er tilbage på nye syrede og sindssyge sci-fi-eventyr i den nye trailer til den sjette sæson af “Rick and Morty”.

Efter en Sæson 5, som “Rick and Morty”-skaber Justin Roiland ikke helt selv var tilfreds med, har vi nu fået det første glimt af Sæson 6, som ifølge Roiland ikke blot er en kvalitetssæson – den er, som han fortalte IGN, “fucking amazing“.

Og den nye trailer giver os da også masser af fantastiske ting at se frem til i den nye sæson – bl.a. Summer i en vaskeægte “Die Hard”-terrorsituation, Jerry der bruges som menneskeligt skjold, og Rick og Mortys egen podcast.

“Rick and Morty” Sæson 6 får premiere på det amerikanske Adult Swim den 4. september. Vi må dog vente lidt længere med at se sæsonen herhjemme i Danmark, hvor vi stadig ikke har nogen premieredato.

Læs også: “Animeret ‘Ghostbusters’-film og -serie er under udvikling – ‘Afterlife’-instruktør Jason Reitman er tilkoblet”

Imens vi venter på “Rick and Morty” Sæson 6, kan vi se showets kortfilms-spinoff-serie “Vindicators 2”, der ligger på Adult Swims YouTube-kanal. Her fortæller 10 episoder historien om the Vindicators, superhelteholdet, som vi først stiftede bekendtskab med i Sæson 3.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: