Wubba lubba dub dub! Adult Swim producerer en serie baseret på det dysfunktionelle “Rick and Morty”-superheltehold The Vindicators.

Vi kan se frem til at blive genforet med Vance Maximus, Supernova, Alan Rails, Crocubot og selvfølgelig fanfavoritten Noob Noob, når “The Vindicators” får premiere. Serien bliver på mellem 8 og 10 kortfilmsepisoder, der følger superheltene og det, der sker i kølvandet på, at de har “reddet” en verden.

Læs også: “Første trailer til “Rick and Morty” sæson 5: Lige så skør som man kunne have forventet”

Eftersom størstedelen af holdet døde i “Rick and Morty”-episoden “The Vindicators 3: The Return of Worldender”, kommer den nye serie formentlig til at tage udgangspunkt i superheltene, før de møder Rick Sanchez og Morty Smith.

Serien vil endnu engang have “Rick and Morty”-skaberne Dan Harmon og Justin Roiland med som executive producers. Den originale “Vindicators”-episodes forfattere, Erica Rosbe og Sarah Carbiener, vil ligeledes agere executive producers.

Det er bemærkelsesværdigt, at netop The Vindicators får deres egen spin-off i et serieunivers, der bogstavelig talt omhandler uendeligheder af universer og allerede har introduceret et hav af karakterer. Skaber Dan Harmon har nemlig ikke selv høje tanker om “Rick and Morty”-episoden.

Uanset hvad er det altid en god nyhed, når der kommer mere “Rick and Morty”, og med den kommende sæson 5, har vi meget at se frem til.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sraw rats 1 år siden

Det skal nok blive sjovt selvom det er uden Rick and Morty.

Ser i øjeblikket en anden tegneserie i samme tegnestil med Justin Roiland som hedder Solar Opposites og den er også meget sjov... men intet overgår Rick and Morty

Skriv ny kommentar: