Leonardo DiCaprio blev forleden første skuespiller på rollelisten i den næste film fra Quentin Tarantino. Brad Pitt, Margot Robbie og Tom Cruise har også været nævnt. Nu nævnes også selveste Al Pacino.

Se også: Leonardo DiCaprio i første rolle efter Oscar: Siger ja til Quentin Tarantino

Det er Variety, der skriver, at Tarantino til sin titelløse #9-film også vil have Al Pacino, der har “Godfather”-trilogien, “Scarface” og “Heat” på sit cv for bare at nævne nogle få af de mange store roller i karrieren.

Historien melder intet om, hvem Pacino i så fald skal spille. Måske en ældre udgave af kultlederen Charles Manson, der med sine bestialske mord i 1969 – blandt andre på Roman Polanskis gravide modelkone, Sharon Tate – lægger baggrund til hovedplottet.

Her følger vi en tv-skuespiller, der drømmer om at komme ind i filmbranchen, sammen med sin makker og stunt double, som også drømmer om at arbejde i filmbranchen.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Snipp 6 år siden

Ser bestemt interessant ud, men Al Pacino har jo ikke lavet nogle gode film de seneste par år. Men bliver interessant med The Irishman fra Martin Scorsese, om han bliver et nyt hot emne i stor film.

Og lige her til sidst hvordan kan i filmz overhovedet nævne at han måske skal spille Charles Manson når Charles var 35 år da det skete og Al Pacino er fucking 77 år. Amen altså man må gerne tænke lidt selv ;) så vil jeg hellere skyde på han er en i filmbranchen, evt. instruktør eller en ældre filmstjerne.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 God pointe. Vi ved dog meget lidt om #9 - er der flashforwards til en ældre Manson? Men du har ret: Pacino skal næppe spille en på 35 år.
Gravatar

#3 Snipp 6 år siden

#2 Ja det kunne det godt være (dog er hovedplottet jo en tv-skuespiller), men vi ved jo ikke endnu hvor meget Manson mordene kommer til at fylde af filmene. Jeg ved dog faktisk ikke om der var nogle "ældre" folk med i hans familie eller hvad.

Men altså jeg er max klar på Al Pacino alligevel. Et stjernecast af Leonardo Dicaprio, Brad Pritt, Tom Cruise, Margot Robbie, Jennifer Lawrence, Al Pacino og Samuel L. MOTHERFUCKING Jackson ser allerede så spændende ud!
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Geekalod 6 år siden

vi ved desuden heller ikke hvor tæt på virkeligheden filmen kommer til at være. Tarantinos andenverdenskrigsfilm inglourious basterds holder sig i hvert fald ret langt fra den sande historie. med tarantino i instruktørstolen og hans sikring af final cut ved man aldrig hvad man kan forvente. skal manson være en mand på 77 i filmen iflg tarantinos vision så bliver han det.

Skriv ny kommentar: