Robert Zemeckis (“Tilbage til fremtiden”) og de fyrede “Solo”-instruktører Chris Miller og Phil Lord har alle været til samtale om jobbet som instruktør på solofilmen om The Flash. Nu går jobbet i stedet John Francis Daley og Jonathan Goldstein, der sammen skal lave “Flashpoint”.

Se også: Ezra Miller: “Watchmen”-stjerne optimal som ny Batman i “Flashpoint”

Det er Variety, der skriver, at de to “Fars sygt fede bilferie”-instruktører nu bliver de tredje i jobbet som instruktører på “The Flash”-filmen.

Daley og Goldstein er dog mest kendt som manuskriptforfattere på “Spider-Man: Homecoming”, hvilket sandsynligvis er den egentlige årsag til ansættelsen.

Ezra Millers udgave af The Flash i “Justice League” var således kendetegnet ved en drenget, komisk stil, som kan sammenlignes med netop Spider-Man i “Homecoming”.

DC Films har tidligere fyret Seth Grahame-Smith og Rick Famuyiwa på grund af ‘kreative uenigheder’ omkring solofilmen om den lynhurtige helt.

Siden er projektet dog blevet ændret til at være en filmatisering af DC-chef Geoff Johns’ egen “Flashpoint”-tegneserie, hvor Barry Allen/The Flash rejser tilbage i tiden for at forhindre mordet på sin mor.

“Flashpoint” får forventet premiere i 2020.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: