Radha Mitchell er blandt “The Crazies”


Radha Mitchell (“Finding Neverland”) har fået en rolle i det kommende remake af George A. Romeros horrorfilm “The Crazies” fra 1973, der på dansk fik titlen “Smag af døden”.

Filmen omhandler indbyggerne i en lille by i Kansas, der rammes af død og sindssyge, da et flystyrt slipper et hemmeligt, biologisk våben løs i byens vandforsyning.

Timothy Olyphant skal spille rollen som byens sherif, og det forventes, at Mitchell vil spille sheriffens kone.

Den nye film skal instrueres af Breck Eisner (“Sahara”) efter et manuskript af Scott Kosar (“The Machinist”) og Ray Wright (“Pulse”).

Radha Mitchell vil snart kunne ses i Jonathan Mostows sci-fi-thriller “Surrogates”, hvor hun spiller overfor Bruce Willis.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 nakalay 12 år siden

Køn dame; hun måtte da gerne bruge en eftermiddag eller 2 på at urinere ud over mine blotlagte haser (did I say too much?). Jeg har dog på fornemmelsen, at denne genindspilning bliver endnu en komplet ligegyldig genindspilning i den lange række af unødvendigheder, vi har set de sidste mange år nu. Den originale film er en lille perle, men manuskriptforfatterne skal være godt kreative, hvis fortællingen skal holde i en moderne udgave.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.

Skriv ny kommentar: