Regner Grasten Film, der tidligere har stået bag bl.a. “Det forsømte forår”, “Kun en pige” og “Familien Gregersen”, har erhvervet sig rettighederne til at lave en film baseret på Karen Blixens liv op til afrejsen i 1913 til Afrika.

Hendes tid i Afrika er tidligere blevet beskrevet i filmen “Mit Afrika” fra 1985, som havde Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne, og som vandt syv Oscars, herunder for bedste film.

Regner Grasten Film planlægger en helaftensfilm med titlen “Tanne – Lykkefuglen”. Premieren forventes i julen 2011 eller efteråret 2012, afhængigt af om optagelserne kan gå i gang i begyndelsen af 2011, idet filmen er årstidsafhængig. Budgettet forventes at ligge på mellem 55 og 65 millioner kroner og skal finansieres gennem de nordiske og europæiske filmstøtteordninger samt fonde.

“Tanne – Lykkefuglen” vil strække sig over 40 år og omhandle Blixen som en ung kvinde, der kæmper for at gøre sig fri af de krav og forventninger, som stilles til hende, og i stedet finder sin egen vej i tilværelsen. Tanne var Karen Blixens kælenavn, som faren gav hende. Lykkefuglen er en historie, som Karen Blixen hørte som barn.

Manuskriptet er ved at blive skrevet, og flere instruktører er under overvejelse på nationalt og nordisk plan.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Balrog-of-doom 11 år siden

Det lyder utroligt spændende, men budgettet lyder ikke lovende.
Der blivber dog også en del at leve op til, men lad os se hva der sker..
"Why So serious??"
Gravatar

#2 Blacksanta 11 år siden

#1, lyder 55-65 millioner kroner ikke lovende? Tror du det skal være Transformers -,-?
Gravatar

#3 filmz-Sichlau 11 år siden

Det er i det mindste bedre end Kærlighed ved første Hik 8, eller hvad nummer i rækken de ellers er nået til...
Gravatar

#4 Skeloboy 11 år siden

50 millioner er meget for dansk film...

Flammen & Citronen, som pt. er DK's dyreste, kostede 46 millioner kr...
Gravatar

#5 Riqon 11 år siden

Jeg hader titler, der involverer bindestreger... Men derudover lyder det til at kunne blive en hæderlig film, selv om den har det mod sig, at den produceres af Regner Grasten.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Balrog-of-doom 11 år siden

#2 .. Transformers ? Hvor fan' kom det fra ?

Nej, jeg forventer bare et ordentligt cast, en ordentlig instruktør, en ordentlig fotograf og et ordentligt manuskript.. Der må gerne gøres en smule ud af det ..

Der står: Manuskriptet er ved at blive skrevet, og flere instruktører er under overvejelse på nationalt og nordisk plan.

Hvis det bliver en instruktør der har en del erfaring og ved hvad det vil sige at lave en succesfilm, så forventes det også at der kan betales en skuespillerstab der formår at levere varen.. Er godt klar over det ikke er en film med specieleffekter.. Måske anser jeg ikke 55-65 mio for at være noget specielt, og det er da muligt at få en ordentlig film ud af det, men jeg forventer bare en del når den bliver kædet sammen med den 7-dobbelte oscar-vinder..

"Why So serious??"
Gravatar

#7 Skeloboy 11 år siden

#6 - men som sagt, så er 55-65 millioner rigtig mange penge i dansk film. Lønningerne er jo ikke i nærheden af, hvad de er i USA...der er 55-65 millioner lige nok til skuespillerne...
Gravatar

#8 filmz-Narniabæver 11 år siden

Over 50 mio.?

De kunne lave noget lav budget som The Blair Witch Project i stedet Karen Blixen!
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#9 maniac 11 år siden

"Starring Sofie Lassen-Kahlke and Robert Hansen"
Gravatar

#10 filmz-Narniabæver 11 år siden

Så må lave en Mrs. Doubtfire makeup på dem #9!
Chip: Rescue Rangers, away!

Skriv ny kommentar: