Sonys kontroversielle komedie ”The Interview” har fået politiske følger efter at filmselskabet valgte ikke at vise filmen efter at have modtaget terrortrusler.

Se også: ”The Interview” får alligevel premiere

Barack Obama gik ind i sagen og opfordrede Sony Pictures til at udgive filmen, og 1. juledag fik Seth Rogen og James Francos komedie om attentatet på Nordkoreas leder så premiere i de biografer, der turde vise den.

Spørger man den danske producent Regner Grasten, er “The Interview” ikke al den ballade værd. Det fortæller han i et nyt interview i Dagbladet Politiken.

”Så vidt jeg forstår, er filmen det værste lort, og sådan en film koster mindst lige så meget at sende ud og markedsføre, som den har kostet at lave. Jeg tror, at de (Sony) har tørret sveden af panden og sagt: Vi bruger sgu det her som en undskyldning for at trække filmen tilbage,” siger han og fortsætter:

”Filmen er ikke balladen værd. Og hvis det havde været en stærkt kontroversiel film, tror jeg, at Sony havde stået fast. Men det er også meget svært at se, hvad der egentlig er foregået. Kineserne købte jo en af de største amerikanske biografkæder for et års tid siden, og hvis det er en biografkæde, der har bestemt, at den film ikke skulle op i USA, har vi pludselig en ny magtfaktor. Og det er bekymrende.”

“The Interview” får efter planen premiere i de danske biografer til april.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 akerman 8 år siden

Han har ikke engang set den, men udtaler sig sådan? Flot Regner, flot.
Gravatar

#2 Geekalot 8 år siden

Mon ikke den kommer til at slå Tarok......
Gravatar

#3 Kisbye 8 år siden

At dømme ud fra traileren, så er der nok også en god chance for den er ret ringe. Han burde dog have set den før han udtalte sig.
Som sagt før, så er det en hverdags begivenhed at Nordkorea truer USA med bål og brand. Kan heller ikke se at det skulle være balladen værd.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#4 Den fede 8 år siden

"Så vidt jeg forstår, er filmen det værste lort"

For f.......retardo-Regner slår til igen.

Jeg var en af de heldige, der så "The Interview" til en snigpremiere før balladen rullede, og filmen er faktisk ret så sjov og på ingen måde "det værste lort".
Gravatar

#5 Kisbye 8 år siden

#4
52% på RT og 52 på metacritic, så tror at Regner har ret.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#6 Mikkel Abel 8 år siden

#5 52% PÅ RT og metacritic kan da aldrig beskrives, som "det værste lort". Så tør jeg i hvert fald ikke spå om hvad du kalder en Adam Sandler-film med 14%..
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#7 von Engelhardt 8 år siden

Hvorfor skulle The Interview ikke være det værd? Nordkoreanerne reagerer da ikke så voldsomt, fordi de mener, filmen er dårlig.Nej, Hvidsten Gruppen, det er det værste lort... Det der er vigtigt i denne sammenhæng er, at lave film som man har lyst til uden at de censureres, forbydes eller trues ihjel. Så hvis The Interview udsendes på trods af trusler osv. så må den da være det værd. Det er princippet, det handler om. Jeg tvivler på, Tarok var noget værd på nogen fronter. Jeg har ikke set den, men kan forstå at filmen er det værste lort. :-)
Gravatar

#8 Den fede 8 år siden

#5

Mikkel Abel (6) skrev:
52% PÅ RT og metacritic kan da aldrig beskrives, som "det værste lort". Så tør jeg i hvert fald ikke spå om hvad du kalder en Adam Sandler-film med 14%


Det han sagde. Og god stil at tro på manden, der ikke har set filmen. Det kommer man langt med.
Gravatar

#9 Giraffen 8 år siden

Regner Grasten skal vist ikke udtale sig om manglen på kvalitet i andre film. Grasten producerede film er som regel det værste lort, dog med enkelte undtagelser, og en stor del af "hans" film er grunden til at jeg stort set ikke interessere mig for dansk film. Anja og Viktor 50, Krummerne 500 og Tarok, og alt det andet sentimentalt nedladende pjat af det hylende får Anne-Grethe Bjarup Riis, er det der slår dansk film ihjel.

Skriv ny kommentar: