”Wolfman got nards!”

For år tilbage forlød det, at Paramount Pictures gik med planer om at genindspille kultklassikeren “The Monster Squad” med Rob Cohen (“xXx”, “The Fast and the Furious”) som producer. Nu bliver der endelig sat gang i projektet, og Cohen, som også producerede originalfilmen, håber nu på også at skulle stå for instruktionen.

I originalfilmen fra 1987, der på dansk gik under titlen “Monster klubben”, allierer den genopståede grev Dracula sig med en række andre legendariske monstre, deriblandt mumien, ulvemanden og Frankensteins monster, for at underlægge sig verden – men en gruppe unge gysernørder sætter sig for at forpurre blodsugerens planer.

Den nye filmudgave produceres sammen med Cohens samarbejdpartnere fra Platinum Dunes, Michael Bay, Brad Fuller og Andrew Form. Producerne er nu på udkig efter manuskriptforfattere.

Se også Rob Cohen bag remake af “The Monster Squad”.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 simonselvfed 13 år siden

Elskede originalen... Hader allerede den her remake...

Er hollywood ved at gå konkurs? Seriøst, jeg ser ikke andet end genfilmatiseringer af gamle hits og udenlandske film. Det er jo trist.
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#12 KayOzz 13 år siden

#9
Unødvendigt... I hvertfald hvis de vil holde sig bare en lille smule til originalen..

I øvrigt synes jeg en 2´er kunne være sjovt.. Ja, og jeg ved godt at de er voksne idag, og at filmens ubestridte sjoveste person "Fat Kid" er død men så må de sgu lige finde en anden småkraftig person..

Skriv ny kommentar: