Resident Evil: Afterlife” indtog i weekendens løb førstepladsen på den amerikanske boxoffice-liste med en omsætning på 27 mio. dollars, og filmen er samtidig den af “Resident Evil”-filmene med største åbningsomsætning.

Det er dog ikke ligeså imponerende, som det kunne lyde: Filmen var den eneste “store” premierefilm i USA i den forgangne uge, og hvad angår dens åbningsomsætning i forhold til de andre film i serien, så blev den godt hjulpet på vej af de forhøjede 3D-billetpriser.

Se også: Ny, actionfyldt trailer til “Resident Evil: Afterlife”.

Sidste uges nummer 2, “Machete”, gled ned på 4. pladsen med et fald på hele 63 % – det største fald i top 10. Filmen har indtil videre omsat for 20 mio. dollars.

Både “The Expendables” (nr. 8) og “Inception” (nr. 9) holdt fortsat fast i top 10 med nu henholdsvis 5 og 9 uger på listen.

Avatar: Special Edition” oplevede et endnu større fald end “Machete” på hele 68 %. Filmen har efter tre uger på listen (nu på 20. pladsen) endnu ikke nået de 10 mio. dollars, hvilket næppe kan være tilfredsstillende for James Cameron, der i første omgang, da “Avatar” udkom, opnåede en omsætning i USA på næsten 750 mio. dollars.

Se også: Diskutér: Hvem er mest grisk – James Cameron eller George Lucas?Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Thomsen 13 år siden

Lidt mærkeligt at man ikke kan bestille billetter herhjemme, når der nu kun er et par uger til, at den får premiere. Men måske har det noget med Avatars repremiere i denne uge at gøre? Det er jo begrænset, hvor mange sale, der kan vise 3D, så det kan da være, at de lige vil se, hvordan Avatar går først, før de bestemmer sig for, hvor mange sale de skal booke til RE.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#12 Nicki52 13 år siden

Skal I biffen og se den. Men ikke i 3D. Gider jeg ikke.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#13 Mads47 13 år siden

Jeg glæder mig sku til at se den, Regner med at se en god action film med nogen flotte effekter og lidt Zombier hist og her. Kan ikke forstå hvorfor så mange rakker ned på filmen når de ikke en gang har set den i nu, Man skal tag filmen for hvad den er og hvilket puplikum den er lavet til, og ikke så meget andet

Plus den har da fået 7.4 / 10 inde på IMDb.
http://www.imdb.com/title/tt1220634/
Gravatar

#14 Sweetiebellefan 13 år siden

Jeg glæder mig også.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#15 powers 13 år siden

Skal selvfølgelig se den, da jeg er kæmpe fan af spillene...men jeg forventer sådanset ikke at de tilføjer særligt meget fra spillene, udover nogle enkelte characters.
Jeg håber virkelig at de snart dropper Alice figuren, og får tilføjet nogle af de figurer som er med i spillene. Ved godt at Ventworth Miller er med som Chris Redfield, men jeg gider da ikke se mine helte fra spillene blive reduceret til bi personer.

Skriv ny kommentar: