Ridley Scott og filmselskabet 20th Century Fox er tilsyneladende på kollisonskurs, når det gælder produktionen af den planlagte “Alien”-prequel.

Ifølge ScriptFlags kræver Scott at få et budget på 250 mio. dollars til at lave filmen – svarende til 1,3 milliarder kroner. Til sammenligning kostede den første “Alien”-film 11 mio. dollars at lave.

Filmselskabet skulle efter sigende have kalkuleret med et langt lavere budget end de 250 mio. dollars – og skulle derudover have planer om, at filmen skal laves som en PG-13 ligesom den første “Alien vs. Predator”, så den kan få en større omsætning fra det unge biografpublikum. Scott insisterer dog på den hårdere R-rating (forbudt for unge under 17, medmindre de er i følgeskab med en voksen), ligesom den første “Alien” havde.

Damon Lindelof er for tiden i gang med at omskrive filmens manuskript, men medmindre Scott og 20th Century Fox kan nå til enighed, ser det ud til, at filmen kan have lange udsigter.

Klik her for at læse flere nyheder om “Alien”-prequelen.Vis kommentarer (114)
Gravatar

#1 The Insider 12 år siden

Kan du så ikke lige omskrive filmen til en sequel i mellemtiden, Damon?
War. War never changes.
Gravatar

#2 Kaversmed 12 år siden

Hold fast i den R-rating Scott! Og for Guds skyld Fox, giv manden sine penge!
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Skeloboy 12 år siden

Please, ikke PG-13...!
Gravatar

#4 Nicki52 12 år siden

For god sake, giv mandens hans milliard så han kan kommer videre med Alien!!
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#5 bnm 12 år siden

1) 250 millioner dollars virker ekstremt højt. Unødigt højt! Har han planer om at lave en fuld CG og 3D film?

2) Det giver ikke mening med en alien film med en lavere rating end R.

3) Prequel... sequel... hvad med en film som ikke ligger på linie med Ripley-quadrilogien og derfor ikke kan tidsbestemmes?
Gravatar

#6 Bobby Singer 12 år siden

Giv den mand sine penge og lav den R-rated og så skal i se en film der vil blæse den lort til Avatar fuldstændig omkuld!
Idjit
Gravatar

#7 filmz-ab 12 år siden

Whatcha gonna do whatcha gonna do when they come for you, Scott!! Han får dog aldrig en R Rating med det budget. På den anden side; fjerner du en enkelt scene (den berømte, hvor alien popper ud fra maven på ham fyren) fra hans oprindelige film, ja så var der egentlig ikke meget R rating over den første Alien film? Volden så man ikke for alvor. Så spørgsmålet er, om det egentlig ikke kan lade sig gøre med en PG13, som indimellem kan være temmelig hård alligevel. Hvorfor pokker skal den også koste så meget, Scott?
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#8 thomas040 12 år siden

Han sagde jo at han ville slå Cameron af pinden. Så det er nok noget med at den skal skydes i 3D og have det vildeste CGI ever seen on the big screen...dyrt dyrt...
Failure is a zero out.
Gravatar

#9 filmz-ab 12 år siden

#6

Ihh ja, Scott er også virkelig fantastisk i øjeblikket. Not!! Uanset hvad de giver ham af Ratings muligheder, skal han ligesom kunne fortælle en historie, skildre personer osv. Han laver ikke andet end middelmådige film, så en R rating er det mindste problem her.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#10 Reborn Sith 12 år siden

Giv for hulen da manden de penge.
Jeg vil se den film.. helst snart..
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: