Ridley Scott og filmselskabet 20th Century Fox er tilsyneladende på kollisonskurs, når det gælder produktionen af den planlagte “Alien”-prequel.

Ifølge ScriptFlags kræver Scott at få et budget på 250 mio. dollars til at lave filmen – svarende til 1,3 milliarder kroner. Til sammenligning kostede den første “Alien”-film 11 mio. dollars at lave.

Filmselskabet skulle efter sigende have kalkuleret med et langt lavere budget end de 250 mio. dollars – og skulle derudover have planer om, at filmen skal laves som en PG-13 ligesom den første “Alien vs. Predator”, så den kan få en større omsætning fra det unge biografpublikum. Scott insisterer dog på den hårdere R-rating (forbudt for unge under 17, medmindre de er i følgeskab med en voksen), ligesom den første “Alien” havde.

Damon Lindelof er for tiden i gang med at omskrive filmens manuskript, men medmindre Scott og 20th Century Fox kan nå til enighed, ser det ud til, at filmen kan have lange udsigter.

Klik her for at læse flere nyheder om “Alien”-prequelen.Vis kommentarer (114)
Gravatar

#11 filmz-Utyske 11 år siden

Hæh, det lyder jo helt vanvittigt, men er sikkert bare et forhandlingstrick. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#12 Bobby Singer 11 år siden

Han laver ikke andet end middelmådige film


Det synes jeg lige er at overdrive lidt. Jeg vil give dig ret i han ikke har været på toppen de sidste par år og Gladiator sagde mig ikke lige det store. Men at sige at han ikke har lavet andet en middelmådige film er dælme at presse den.

Alien og Blade Runner er nogle af sin genrens mest anerkendte værker og med god grund. Da han beviste at han både er god til at sammensætte visuelt flotte film med et cast af rigtig menneskelige karakterer man kan sammenligne sig selv med, Alien, eller en historie der sætter spørgsmålstegn til hvad det helt præcist vil sige at være et menneske, som i Blade Runner.

Det samme kan man sige om Cameron som efter min mening var en god instruktør, der kunne finde ud af at fortælle en god historie, eller i det mindste så var der altid nogle karakterer man kunne identificere sig med. Det synes jeg bestemt ikke var tilfældet i hverken Avatar eller Titanic, hvor karaktererne føltes papirstynde. I dag er Cameron ikke et hak bedre end Scott efter min mening.

Men jeg tror dog stadig på at Scott har et par gode film i sig og var egentlig ganske godt underholdt af American Gangster.
Idjit
Gravatar

#13 filmz-ab 11 år siden

#12

Jeg gjorde ikke min sætning helt færdig - sorry. Jeg mente, at han de sidste mange år har lavet middelmådige film, i min bog. Good Year, Body Of Lies, Robin Hood, og American Gangster fandt jeg heller ikke alt for gode. KOH var god, og M.Men var også fino, men vi skal længere tilbage i tiden, for at finde en fantastisk film. Jeg tænker især på Gladiator og Black Hawk Down. Men det er som man ser på det.

Jeg er ganske tilfreds med både Titanic og Avatar, såå. Men nogen Judgement Day er de ikke :-) Jeg har ikke så meget tiltro til Scott mere må jeg erkende - men Alien projekt kan jeg selvfølgelig ikke afskrive helt.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#14 Highland Park 11 år siden

#1: Amen. :)

Nu bliver der jo lavet to prequel-film, så kan det ikke tænkes, at i det mindste nogle af pengene skal bruges til dem begge, selv om Scott muligvis kun skal instruere den første?
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#15 The Insider 11 år siden

#14, to? Det havde jeg fuldstændig overset. Det næste bliver vel et reboot af AVP-franchisen med Brett Ratner som supervisor... :-)
War. War never changes.
Gravatar

#16 Highland Park 11 år siden

He he... ja han har fået blod på tanden. :)
http://www.guardian.co.uk/film/2010/apr/27/ridley-scott-alien-prequels-3d skrev:
The veteran British film-maker, who was at the LA press junket for his new film Robin Hood, told Collider.com that he was planning a brace of 3D prequels to his classic 1979 slasher-in-space flick.

"It'll be two," revealed Scott. "Prequel one and two, then Alien 1." Asked if he would shoot the two films back-to-back, he responded: "At the moment I'm just trying to get the first one out."

Scott announced in July that he would be directing a prequel to Alien, but the second film is a new development. He also said that the screenplay for the first film was into its fourth draft, with a release date planned for late 2011 or 2012. Finally, Scott said he planned to shoot the films in dazzling brightness to help the 3D process, before darkening the screen in post-production to suit the franchise's sombre tone.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#17 The Insider 11 år siden

Nåja, nu husker jeg at have læst om det. Tak for reminderen! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#18 Silver666 11 år siden

Kaversmed (2) skrev:
Hold fast i den R-rating Scott! Og for Guds skyld Fox, giv manden sine penge!
Enig! keep fighting Mr Scott.
Fox og deres fandens PG-13 :-(
Gravatar

#19 d0rk 11 år siden

Efter den sidste Robin Hood tror jeg ikke rigtigt på Ridley mere... Drop det hele - især hvis det SKAL være en PG-13.
Gravatar

#20 filmz-Sichlau 11 år siden

Det er mere forståeligt hvis det skal dække to film. Plus hvis man ser hvilke film der har haft de højeste budgetter: http://www.the-numbers.com/movies/records/budgets.... har de som regel også tjent det ind igen. Men jeg må nu sige at film med mindre budgetter for det meste er mere kreative, hvorimod store budgetter tit dækker over sequels, altså mere eller mindre en ren pengemaskine. Så jeg støtter sgu' et mindre budget og en R-rating.

Skriv ny kommentar: