Det startede først som en “Alien”-prequel, men skulle nu have ændret sig til noget mere originalt.

Det oprindelige manuskript til filmen, der instrueres af Ridley Scott og nu går under titlen Prometheus”, var skrevet af Jon Spaihts ud fra en ide af Scott. Damon Lindelof (“Lost”, “Star Trek”) har dog siden samarbejdet med Scott om en ny version af manuskriptet, der tager historien i andre retninger.

Scott selv fortæller: ”Selvom ‘Alien’ var startskuddet for projektet, har vi udviklet en ny, stor mytologi og et univers, hvor denne originale historie finder sted. Den observerende fan vil genkende stykker fra den originale ‘Alien’ -film, men de ideer, vi tackler i den her film, er unikke, store og provokerende.”

Helt præcis hvordan “Prometheus” vil have forbindelse til “Alien”-universet er endnu uvist.

Svenske Noomi Rapace har fået rollen som en forsker i den kommende film, men der mangler stadig skuespillere til de sidste fire store roller. Det forlyder, at både Charlize Theron og Angelina Jolie er i forhandlinger om at medvirke.

Filmen er sat til at få premiere 9. marts 2012.

Se også: Ridley Scott vil have over 1 milliard kroner til sin “Alien”.



Vis kommentarer (94)
Gravatar

#31 GameDane 11 år siden

#23 Jo, jeg er fan af ALIEN filmene, og jeg har absolut INGEN intentioner om, på nogen måde at støtte Ridleys beslutning om at droppe det projekt, og ved at pisse på alien fans på den måde, ryger min ellers enorme respekt for Ridley lige ud i lokummet.
Gravatar

#32 sickchild 11 år siden

Jeg er splittet. så da meget gerne en ny alien film. Men kan også bare forestille mig mange måder hvorpå man kunne fucke den film op. Så måske det er et klogt valg, og ser virkelig frem til denne nye drejning som kunne gå hen og blive en række af nye lige så spændene sci-fi film. og glæder mig til at se Noomi Rapace i sådan en film.
Gravatar

#33 the_paki_don 11 år siden

# GameDane:

Hvis nu folkene bag følte, at de ikke kunne lave en god nok Alien film under de nuværende omstændigheder, er det ikke en større respekt til fansene, at de IKKE laver den?

De to AvP film er netop indbegrebet af den mentalitet, der har gjort, at begge franchises har lidt under det. "Vi kan lave filmen, derfor laver vi den." Det var desværre ikke gode film, der kom ud af det.

En mand som Ridley Scott, som er berygtet for at være arrogant og selvglad, der smider håndklædet i ringen udviser en eller anden grad for selverkendelse, hvis det er den årsag, som JEG tror det er. Og det synes jeg, viser stor respekt til fansene.
Gravatar

#34 GameDane 11 år siden

#33 Jeg er ikke enig. Man kan ikke love sine fans, en film som de har gået og ventet på i så mange år, og så i sidste øjeblik sige "Beklager, men vi har valgt den lette vej ud, og så laver vi sgu bare noget andet". Man er sgu nød til at gøre et forsøg. Avp filmene er noget skrammel, og ingen alien fan med respekt for sig selv, ser dem som en del af franchisen, eller historien.

Jeg føler virkelig at han bare har smidt håndklædet i ringen, uden at gøre et oprigtigt forsøg. Jeg ville hellere have en middelmådig alien film, end denne gang øregas vi så får nu, ikke engang en undskyldning til fansene. Hvis han ikke mente han kunne lave filmen, så skulle han ikke have sagt ja til opgaven! Sådan hænger verdenen bare ikke sammen.

Tænk hvis du havde hyret nogle til at bygge et hus til dig, og de så ringede og sagde "Beklager, vi mener ikke vi kan lave et godt hus, så du får en husbåd i stedet for". Jovist, det ligner, men det er ikke det du er blevet lovet!
Gravatar

#35 Nicki52 11 år siden

SpielbergFreak (6) skrev:
Fed nyhed, men bliver altoverskyggende ødelagt hvis Jolie får en rolle i filmen...

Jeg har ikke set hende i biroller. Er hun så altoverskyggende?
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#36 Gasivodo 11 år siden

Sci-fi vs./with Ridley = go,Go,GO i min bog:-D


For hver en Changeling er der en Salt!!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#37 Lord Beef Jerky 11 år siden

#34 Men jeg vil hellere have en god husbåd end et middelmådigt hus!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#38 ApocalypsePlease 11 år siden

#34

Undskyld, jeg udtrykker mig så djærvt, men det er da en frygtelig analogi, du kommer med der. 'Du' refererer i dette tilfælde til dig, og det fremstår i analogien, at du på en eller anden måde har investeret noget i værket. Det har du ikke.

Bevares, du skal da have lov til være skuffet, men kom ikke og sig, at du på en eller anden måde har en indsats i filmen. Den eneste indsats, du har i dette projekt, er forventninger - der så forbliver uindfriede.

Og nej, håndklædet er ikke bare blevet smidt i ringen. Come on, Scott gik med på projektet med en forhåbning om at kunne genstyrke Alien-franchisen. Og når man ser på, hvor meget ned ad bakke det er gået i de senere år i franchisen, så kan jeg sgu udmærket forstå, hvorfor han vælger at gå i en anden retning. De seneste forsøg på Alien-film har sgu gjort, at jeg ingen interesse har i at se en ny film. Og det kan godt være, at alle 'rigtige' Alien-fans skal se bort fra Alien vs Predator-filmene, men det ændrer ikke på, at de i det store hele har plettet franchisens ry.

Hvorfor sparke ens sporer i en død hest? Uden alle de mange forventninger fra Alien-fans kan Scott skabe noget helt nyt og originalt, og det er for mig en af de bedste nyheder i meget lang tid.
Gravatar

#39 GameDane 11 år siden

#38 Det var da noget vrøvl du kommer med der. Jeg investerer da, sammen med alle andre der ser filmen, mine penge i biografbilletten, og måske endda blu-ray'en, alt sammen noget der betaler for filmens produktion, og ridley's løn, så når han ikke laver det ønskede produkt, ja så er jeg gal, og han mister penge når seerne ikke er tilfredse. Ganske vist er han nok ret ligeglad med lille min (og åbenbart alle andre, der som jeg forventede en ny Alien film) investering, men hvis nu der lige pludselig er 300000 der vælger ikke at se filmen, fordi de (som jeg) føler sig godt og grundigt taget i røven, ja så er det alligevel ikke småpenge der er tale om.

Hvordan vil du definere at smide håndklædet i ringen? For mig vil en glimrende definering ihvertfald være, at give et løfte, og så ikke indfri det, og så uden så meget som en undskyldning.

IGEN vil jeg påpege, at hvis han ikke mener han kan lave filmen, så skulle han aldrig have takket ja til opgaven, jeg er pænt ligeglad om det er scott der laver filmen, eller en anden mindre kendt, bare man har respekt for kildematerialet, og forstår sig på at lave det fans'ene ser frem til. Og han var sgu på rette spor, indtil denne katastrofe.

Både alien 3, 4, og avp filmene satte dybe mærker i franchisen, det vil jeg godt give dig ret i, men var det ikke derfor man ønskede at få Scott på projektet, sammen med Giger, og en række andre af folkene bag den oprindelige film? Hvis nogen kunne give serien et spark i den rigtige retning, så var det da disse mennesker. Nu vælger de så at gå i en anden retning, for mig er det lidt som at forlade sit barn i en affaldsspand.

Men forstå mig nu ret, det nye projekt bliver sikkert en glimrende film, og havde dette projekt været planlagt fra starten, UDEN løftet om en alien film, så havde jeg ikke haft noget problem med det, men nu har Alien filmen været planlagt i 2 år, historien var skrevet, og så nu, lige inden indspilningen begynder, så laver man dette nummer, og det er F*NDME for ringe. JA, jeg er rasende!
Gravatar

#40 Babo Rises 11 år siden

#39

Du investerer vel kun i de film (økonomisk), som du selv har lyst til. Og nu du kender til denne nyhed, behøver du som udgangspunkt ikke bruge pengene på. Ergo har du intet investeret. Når det er sagt, så forstår jeg godt din skuffelse og frustration. Kan være, at Scott (for sent) opdagede, at han måtte gå nye veje, og det er vel fint nok. Bedre en selvstændig film, end en middel eller dårlig Alien film?

Skriv ny kommentar: