Det startede først som en “Alien”-prequel, men skulle nu have ændret sig til noget mere originalt.

Det oprindelige manuskript til filmen, der instrueres af Ridley Scott og nu går under titlen Prometheus”, var skrevet af Jon Spaihts ud fra en ide af Scott. Damon Lindelof (“Lost”, “Star Trek”) har dog siden samarbejdet med Scott om en ny version af manuskriptet, der tager historien i andre retninger.

Scott selv fortæller: ”Selvom ‘Alien’ var startskuddet for projektet, har vi udviklet en ny, stor mytologi og et univers, hvor denne originale historie finder sted. Den observerende fan vil genkende stykker fra den originale ‘Alien’ -film, men de ideer, vi tackler i den her film, er unikke, store og provokerende.”

Helt præcis hvordan “Prometheus” vil have forbindelse til “Alien”-universet er endnu uvist.

Svenske Noomi Rapace har fået rollen som en forsker i den kommende film, men der mangler stadig skuespillere til de sidste fire store roller. Det forlyder, at både Charlize Theron og Angelina Jolie er i forhandlinger om at medvirke.

Filmen er sat til at få premiere 9. marts 2012.

Se også: Ridley Scott vil have over 1 milliard kroner til sin “Alien”.Vis kommentarer (94)
Gravatar

#41 ApocalypsePlease 11 år siden

#39 Men du har da slet ikke investeret noget endnu. Det er da det, der er hele pointen. Først skal der lægges penge i projektet, og det har du jo netop ikke gjort. Du betaler jo ikke biografbilletten på forhånd, så du har absolut intet på spil.

Okay, lad os sige, at håndklædet er smidt i ringen. Det er fair nok. Men det er ikke ensbetydende, at folkene bag filmen ikke har gjort en indsats. Ridley Scott skrev under på at ville lave en ny Alien-film. De har jo arbejdet på projektet, som man kan se ud fra de forskellige nyheder. Men af ukendte årsager, som vi ikke har fået afsløret endnu, har projektet ændret retning. Han og alle filmens producere har nu besluttet, at det var bedre at gå ad nye veje. Ellers ville denne ændring aldrig været sket. Og det er i sig selv bemærkelsesværdigt.

Det er sandt, at grunden til, at man hyrede Scott, var netop at vende tilbage til rødderne. Men franchisen er så godt som død. Det er min mening som Alien-fan. Folk har haft forskellige tilgange til franchisen, nogle med mere glød end andre, og på nær de tre første indsatser, har der virkelig ikke været noget at skrive om. 2 (for nogle 3) fuldtræffere ud af 6 er ikke en god nok ratio.

Gravatar

#42 GameDane 11 år siden

Jeg har ikke planer om at investere i dette projekt nej, og jeg håber da virkelig der er andre der har det som jeg. Hvis jeg kunne ville jeg gå lige hen til Mr. Scott, og give hans arrogante fjæs en ordentlig næve, og så nogle store ord med på vejen, og jeg er ellers ikke en voldelig mand. Jeg var slet ikke klar over man kunne skrive under på noget, og så bare sige "nah, jeg gør sgu bare noget helt andet", det må jeg jo så gøre noget oftere.

Jeg kan godt fortælle dig hvorfor (jeg tror) han har ændret mening. Det var fordi han gik til studiet og sagde "Jeg skal bruge 250 millioner dollars til projektet", hvorefter studiet så har svaret "ok, men så skal filmen være PG-13" Dette ville jo selvfølgelig ikke fungere for en Alien film. Og når Ridley ikke kan få sin vilje, så er han ligesom et lille barn, og så har han sikkert sagt fra, og det er denne skandale så opstået af.

I stedet for at skrotte filmen, så ansæt dog for helvede en der vil fuldføre projektet, og så lad Ridley sejle i sin egen sø.

#41 Terminator serien var død, Predator serien var død, men begge har da (i mine øjne ihvertfald) fået et vellykket reboot. En franchise er først død, når dens fans ikke længere støtter den. Og det er ikke 3 ud af 6, det er 3 ud af 4, som nævnt er avp filmene ikke en del af Alien franchisen som sådan.

Er jeg virkelig den eneste der er gal over at Ridley dolker Alien fans i ryggen på denne måde?
Gravatar

#43 Babo Rises 11 år siden

#42

Ahh. Vilde spekulationer. Scott ved (som alle andre) udmærket godt, hvordan studiet virker, også allerede inden han skrev under på et kontrakt. Han kan da ikke være så naiv og tro, at han nogensinde ville kunne få en R rating med så mange penge på spil?

Personligt er jeg da ikke skuffet. Jeg har egentlig ikke behov for endnu en alien film, da jeg ikke tror på, de kan lave en god.
Gravatar

#45 Highland Park 11 år siden

GameDane (42) skrev:
Jeg var slet ikke klar over man kunne skrive under på noget, og så bare sige "nah, jeg gør sgu bare noget helt andet", det må jeg jo så gøre noget oftere.
Det er en sag mellem Scott og 20th Century Fox... medmindre du er i besiddelse af en underskrevet kontrakt, der forpligter ham til at lave en Alien-film til dig. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#46 GameDane 11 år siden

#45 Ja var man da bare det.
Gravatar

#47 Babo Rises 11 år siden

#44

Øhh.. And? Alt det har jeg skam læst for længst. Det ændrer dog intet ved, at Scott på forhånd burde vide og kende til studiet. 250 mil, og en R rating? Ville være første gang i historien.
Gravatar

#48 GameDane 11 år siden

#47 og alt det du så siger ændrer jo heller ikke på, at han bad om 250 mill, og en R-rating.
Gravatar

#49 Babo Rises 11 år siden

#48

Ja.. Han bad. Men fik ikke. Det burde Scott ærligt talt ha' set komme. Hvad fanden havde han regnet med? Derudover er der squ heller ikke mange penge at hente hjem i Alien serien, ikke med det budget som udgangspunkt.
Gravatar

#50 GameDane 11 år siden

#49 Han bad, og fik ikke. Ergo er vi tilbage ved mine "vilde spekulationer" i #42.

Skriv ny kommentar: