I februar skabte filmmagasinet Ekko overskrifter, da det fra Berlin Filmfestivalen angiveligt havde opsnappet en nyhed om, at Martin Scorsese og Lars von Trier ville samarbejde om at genindspille Robert De Niro-klassikeren “Taxi Driver”.

Zentropa-chefen Peter Aalbæk var efterfølgende ude og afvise alle rygterne med ordene: ”Det er rigtigt meget noget pladder, som Ekko selv må stå inde for.”

Men måske var der alligevel en vis portion sandhed til pladderet – dog med en del modifikationer. I et nyt interview med MTV fortæller De Niro således, at han har talt med Scorsese og manuskriptforfatteren Paul Schrader om muligheden for at lave en fortsættelse – ikke en genindspilning – til “Taxi Driver”. De Niro nævner i den sammenhæng dog ikke Lars von Trier med et ord.

”[Vi har talt] om, hvad der ville ske med Travis,” siger De Niro, der også fortæller, at de havde en idé, og at Schrader prøvede at finde på en historie, men at det i sidste ende ikke blev til noget.

Skuespilleren er dog stadig optimistisk omkring muligheden for “Taxi Driver 2” og siger, at det ikke er umuligt, at filmen en dag vil se dagens lys.

”Jeg syntes, at det det ville være interessant at finde en måde at bringe [Travis Bickle] tilbage efter alle disse år – måske med noget ironisk om, hvor han ville ende med at være, som han gjorde i den første,” fortæller De Niro og tilføjer:

”Efter alle disse år kunne vi måske gøre det… Det er stadig muligt.”

Se også: Peter Aalbæk afviser – igen – Martin Scorsese/Lars von Trier-rygterne.


Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 Kiksmann 10 år siden

Ideen er egentlig meget god, men jeg kunne godt tænke mig at se Travis foretage sig noget andet, end blot at lave en ny udgave med en ældre Travis. Fks. kunne han være politiker som tager sig af Vietnam veteraner, som udrydder korrupte politikere og advokater (nå nej så bliver det jo en helaftens film :))
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#2 MMB 10 år siden

Projektet bliver selvfølgelig ikke til noget, da Scorsese for det første er en aldrende herre. Derudover har han en hel masse andre projekter i støbeskeen, og sidst men ikke mindst er Taxi Driver perfekt, som den er, og den skal IKKE have en 2'er.

Artiklen lugter dog også af, at det rent teoretisk er en mulighed, men ikke at der bliver arbejdet på 2'eren.
Gravatar

#3 ikj80 10 år siden

En 2`er ville spolere den første, som er mega fed, en Scorsese klassiker!
Gravatar

#4 filmz-Martychris 10 år siden

Det er for sent og hvorfor ødelægge et mester værk med en to'er?
"You can call me Dennis!"
Gravatar

#5 simonselvfed 10 år siden

Jeg er personligt ikke glad for fortsættelser (i nutidens form) eller genindspilninger, men jeg er nysgerrig. Jeg vil gerne se hvor Bickle lander. Især hvis et er et brainchild af De Niro og Scorsese... Tænk hvis de kører samme gode gamle stil og ikke forfalder til nutidig hollywood shebang, CGI og manglende karakterarbejde. Sådan en film kunne komme til at stå som et fyrtårn i den her nye absolutte dekadente hollywood genindspilningssuppe.

MEN det hele ville kræve at sætte karakterarbejdet på minimum samme plan som selve plottet og manuskriptet.
"One gay beer for me gay friend and one normal beer fer me, because I'm normal." - In Bruges
Gravatar

#6 Hr. Nielsen 10 år siden

Håber så sandelig de lader det ligge (jeg kan selvfølgelig bare vælge ikke at se skidtet), den oprindelige Taxi Driver er fin som den er og slutter som den skal!!!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#7 filmz-Bruce 10 år siden

siger De Niro, der også fortæller, at de havde en idé, og at Schrader prøvede at finde på en historie, men at det i sidste ende ikke blev til noget.

Bus Driver.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#8 Moog 10 år siden

#7 Hehe den er lavet, hvad var hans job i A Bronx Tale? ;)
Gravatar

#9 Viking Wizard 10 år siden

Taxi Driver er et mesterværk, der på ingen måde behøver en forsættelse.
Jeg synes, de skal holde sig helt fra det...
Gravatar

#10 Kiksmann 10 år siden

Bruce (7) skrev:
siger De Niro, der også fortæller, at de havde en idé, og at Schrader prøvede at finde på en historie, men at det i sidste ende ikke blev til noget.
Bus Driver.


LOL


Martychris (4) skrev:
Det er for sent og hvorfor ødelægge et mester værk med en to'er?

Er det ikke det som Hollywood lever af??
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann

Skriv ny kommentar: