Robert Pattinson skal spille hovedrollen i David Cronenbergs filmatiseringen af romanen “Cosmopolis”, der er skrevet af Don DeLillo.

Cosmopolis” foregår i løbet af en enkelt dag i en ultraluksuriøs limousine, i hvilken en 28-årig milliardær er på vej tværs igennem Manhattan for at få en klipning hos sin frisør.

Turen bliver dog gentagne gange bremset af forskellige trafikpropper, der bl.a. skyldes et præsidentbesøg og et begravelsesoptog.

Pattinson takkede angiveligt ja til rollen, idet han er stor fan af både DeLillo og Cronenberg – der tidligere bl.a. har stået bag “Crash” (den gode af dem) og “A History of Violence”.

“Cosmopolis” bliver Robert Pattinsons første større rolle, efter han færdiggør “Twilight”-serien.

Se også: Robert Pattinson fra “Twilight”-serien: Jeg hader vaginaer.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 MMB 12 år siden

Det, at I skriver, at Cronenberg har lavet den gode Crash, virker, på trods af at det formentlig er en joke, dybt useriøst af et filmmedie, som gerne vil fremstå som det modsatte.
Gravatar

#2 nakalay 12 år siden

#1 Det er dog ikke desto mindre sandt. Jeg forstår dog ikke, hvorfor der linkes til Paul Haggis' film.
We've got chicken tonight. Strangest damn things. They're man made.
Gravatar

#3 MMB 12 år siden

#2

Problemet er jo, at en sådan nyhed (hvis du spørger mig) ikke bør være subjektiv. Og desuden tror jeg klart, at der er et flertal, som synes Haggis' Crash er bedre, og at de så endda linker til den forkerte Crash er jo bare prikken over i'et.
Gravatar

#4 rockysds 12 år siden

Så er linket fikset.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#5 Petrescu 12 år siden

Jeg har hørt at Robert ligeledes skal spille sammen med sine øjenbryn. Han har dog udtalt et vist forhold over for dette da sidstnævnte kan risikere at overskygge ham som skuespiller.

Og så har jeg faktisk den rigtige Crash fra 90'erne til gode.
Gravatar

#6 Lord Beef Jerky 12 år siden

#3 Du har bare stadig til gode at opdage, at stort set alle nyheder er subjektive... nogle mere åbenlyse end andre. Synes det er helt fint, at det er skrevet på denne måde. Man kan vælge at se det som en joke, eller som en artikel skrevet af en person med god smag... eller begge dele naturligvis =)
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#7 Movie Lover 12 år siden

Utrolig hvordan det kan gå en ubetydelig lille rolleindtager som Cedric i HP4 til at gå til større roller i film som Twilight, den kommende Water for Elephants og nu dette..

Kodus til ham, elsker ham for hans medvirken i Remember Me - mindeværdig film!
Gravatar

#8 Zalon 12 år siden

Er 90'er Crash filmen den gode fordi der er mere sex i den eller hvordan? Derudover så troede jeg kun at ham David Crobenberg castede Viggo Mortensen i hans film?
Gravatar

#9 Highland Park 12 år siden

Han hedder DeLillo til efternavn - ikke DiLillo.

#8: De to film har kun titlen til fælles men se endelig Cronenbergs mesterværk. :)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#10 Suldrup 12 år siden

"Den gode af dem"? Hvornår er Filmz' nyheder blevet subjektive? Yderst kritisabelt.

Skriv ny kommentar: