Instruktøren Robert Zemeckis (“Forrest Gump”, “Tilbage til fremtiden”) er kørt i stilling til at instruere filmudgaven af Kat Falls’ kommende undervandsroman “Dark Life” hos Disney, som satser på at kunne gøre projektet til en hel familiefranchise.

Handlingen udspiller sig i en nær fremtidsverden, hvor stigende vandmasser og naturkatastrofer har ført til, at nogle mennesker har bosat sig på havbunden og tilpasset sig et nyt undervandssamfund, mens det tilbageværende af Jordens befolkning bor tætpakket på det kraftigt reducerede fastland.

Historien følger en teenagedreng fra undervandsverdenen og en pige fra overfladen, som slår sig sammen for at afsløre en regeringssammensværgelse.

Romanen vil blive udgivet af Scholastic til maj med et stort marketing-skub i ryggen. Oprindeligt var der tiltænkt to bøger i serien, men dette vil muligvis blive udvidet til flere bøger.

Det er endnu ikke afklaret, om filmen vil blive lavet med Zemeckis’ kendte performance-capture-proces, som han brugte med “Beowulf”, “Polar-Ekspressen” og “A Christmas Carol”.


Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 gi-jones 10 år siden

Jeg gad fandme godt se en Zemeckis live-action film igen.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 loki 10 år siden

Lyder som en halvinteressant historie, men det dersens performance-capture-crap kan jeg sagtens være foruden. Måske de laver den som en "normal film" i 3D hvormed man så kan finde den i normal-D...
www.peakoil.dk
Gravatar

#3 x marks the spot 10 år siden

Pleeeease... ikke mere motion-capture fra Zemeckis! Lav dog noget med "rigtige" skuespillere igen. "A Christmas Carol" gjorde absolut intet for mig, og tror at Jim Carrey kunne ha' været udnyttet meget bedre som live-action. Zemeckis kan jo godt. Bare giv os noget mere á la BTTF.
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#4 moviefan20 10 år siden

Den lød ret spændende.. indtil "Historien følger en teenagedreng fra undervandsverdenen og en pige fra overfladen, som slår sig sammen for at afsløre en regeringssammensværgelse."

Suk.. så den bliver et eller andet teenage harry potter-agtigt fjas? Er der virkelig brug for mere af den slags? Og er den mest interessante historie om et undervandssamfund VIRKELIG en regeringssammensværgelse!!! Jesus, god ...and all the rest appropriate profanities implied.
Gravatar

#5 Nicki52 10 år siden

Jeg vil ikke have noget imod at de laver en til Tilbage til fremtiden på gammeldagsmaner, der foregår i 2001 hvor Marty er blevet far og Doc. Brown kommer tilbage til fremtiden. Men den bliver utvilsomt ikke særlig god som de andre, men jeg vil ikke have remakes.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 StarWarsFanTHX11384Eb 10 år siden

Polars Ekspressen, Beowulf og A Christmas Carol var alle gode og flotte film. Men jeg ville ønske at Robert Zemeckis ville vende tilbage til "rigtige" film
Gravatar

#7 Æsop9000 10 år siden

Zemeckis og science fiction - det var da dejligt: Contact og Tilbage Til Fremtiden har altid været mit hjerte nær.
I teorien er der ingen forskel på teori og praksis. I praksis er der

Skriv ny kommentar: