Det var ikke længe, at Will Ferrell fik lov til at glæde sig til rollen som den tidligere amerikanske præsident Ronald Reagan. For den afdøde præsidents familie har protesteret så højlydt over valget af Ferrell i “Reagan”, at komikeren nu har vagt at trække sig fra rollen.

Se også: Will Ferrell skal spille tidligere præsident i “Reagan”

“Reagan” skulle handle om Ronald Reagans anden periode som præsident, hvor han fik begyndende Alzheimers. Og det bør man altså ikke lave sjov med, mener familien:

”Alzheimers er ikke en komedie for de fem millioner mennesker, der lider af sygdommen, som først stjæler dit sind og så slår dig ihjel,” skriver Michael Reagan på Twitter.

Den massive kritik har fået Ferrell til at trække sig fra rollen, og det virker nu usikkert, om “Reagan” nogensinde bliver til virkelighed.

Følg Filmz på Facebook.



Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Juiceren 5 år siden

Hmm, man kommer altså langt med humor...
Sådan en film kunne (hvis lavet ordentligt) være med til at skabe opmærksomhed om sygdommen. Mon ikke familien i virkeligheden venter på det rette $ tilbud for at acceptere det.
Gravatar

#2 Roxtaf 5 år siden

Bare fordi noget er alvorligt betyder det da ikke at man ikke kan lave sjov med det også. Tænk på alle de meget meget alvorlige ting der bliver samlet ind til ved hjælp at sjove shows og den slags.
Og ved vi egentligt hvor komisk filmen skulle være i det hele taget ?
Bare fordi det er en komiker betyder det jo ikke at det er en komedie.
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

Efter som det er 12 år siden han er død, burde man vel godt kunne tåle lidt humor om ham, også som familie. Kunne forstå hvis han knap nok var nået at blive kold, at de blev sure over det, så ville jeg nok også syntes det var lidt mærkeligt.

Skriv ny kommentar: