En ny “The Punisher”-sæson er på vej – i hvert fald, hvis man skal tro “Daredevil”-skuespiller Rosario Dawson.

Det er ved at være tre år siden, vi sidst så Jon Bernthal i rollen som Frank Castle alias the Punisher i Marvel-heltens egen Netflix-serie. Serien blev dengang – ligesom resten af Netflix’ Marvel-katalog – aflyst, og siden har vi ikke kunnet gøre andet end at håbe på, at Bernthal en dag vil dukke op i MCU på Disney+.

Heldet kan dog se ud til at være med os. Ved fankonferencen C2E2 har Dawson, der i rollen som Claire Temple agerede bindeleddet imellem størstedelen af Netflix’ “Defender”-serier, nemlig fortalt at “The Punisher”-serien er på vej tilbage.

“I går fandt jeg ud af, at ‘The Punisher’ bliver til noget igen, så jeg føler, at det er min anden chance, for det var den eneste af serierne, jeg ikke var med i, og jeg elsker Jon Bernthal,” sagde den 43-årige skuespiller og fortsatte: “Så lad os alle få det til at ske sammen, folkens.”

Hvor Dawson har sine nyheder fra, nævnte hun intet om, og som hun selv siger, var “The Punisher” da også den eneste Netflix/Marvel-serie, hun ikke optrådte i. Det skal også understreges, at hverken Disney eller nogen af de oprindelige “The Punisher”-skuespillere og -producere har bekræftet seriens tilbagevenden, så Dawsons udtalelser skal – indtil videre – tages med et gran salt.

Det ville dog slet ikke usandsynligt, at Bernthal en dag vender tilbage til rollen. Både Daredevil og Kingpin har nemlig optrådt i MCU siden “Daredevil”-aflysningen, og meget lig de to var the Punisher en af Netflix-seriernes mere populære karakterer.

Læs også: “‘She-Hulk: Attorney at Law’ får ny premieredato: Skubbes en dag tilbage”

En ny “Daredevil”-serie med undertitlen “Born Again” er tilmed blevet annonceret og forventes at få premiere engang i foråret 2024, så en genoplivning af andre Netflix-serier kan bestemt ikke afskrives.

Opdatering: Rosario Dawson havde fået sine informationer fra fans, og der er altså ingen “The Punisher”-serie på vej endnu – så vidt vi ved.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Metallan 1 år siden

Hun har trukket kommentaren i land.

https://twitter.com/rosariodawson/status/155652923...

Skriv ny kommentar: