Rosemarie DeWitt, der for alvor slog igennem med titelrollen i “Rachel Getting Married”, har fundet sig en rolle i finansdramaet “The Company Men”, som John Wells har skrevet og vil instruere. Chris Cooper (“Bedrag”) er også i afsluttende forhandlinger om en rolle i filmen.

“The Company Men” omhandler tre mænd, spillet af Kevin Costner, Tommy Lee Jones og Ben Affleck, som alle forsøger at klare sig igennem en nedskærings- og fyringsrunde i et firma.

Affleck portrætterer en stor kanon i en virksomhed, som må vinke farvel til sin Porsche og heftige løncheck, da han bliver fyret. DeWitt har fået rollen i filmen som hans kone.
Costner har rollen som hans svoger, der giver ham et job i byggebranchen. Jones spiller en ledende partner i firmaet – en principfast mand, der kæmper med sine partneres grådighed. Cooper skal spille en funktionær, der mister sit arbejde.

Wells har tidligere skrevet manuskripter til tv-serier som “The West Wing” og “ER”, som han også instruerede afsnit af. “The Company Men” bliver Wells’ debut som spillefilminstruktør.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: