En russisk kabel-tv-station har skåret en sketch ud af tv-serien “South Park”, fordi den gjorde grin med Vladimir Putin.

I den 80-sekunder lange scene, der stammer fra 9. sæson af serien, ringer Kyle til Putin og beder om hjælp til at sende en døende hval til månen. Putin tror, at det er George W. Bush, der laver telefonfis.

Ifølge en talsperson fra det russiske medieråd kender man ikke noget til episoden og slår fast, at det udelukkende er tv-stationen 2X2’s beslutning, at der skulle skæres i serien. 2X2 fik dog sidste år en advarsel fra medierådet, hvorefter stationen stoppede med at sende en række satiriske serier.

2X2 er i de senere år samtidig blevet kritiseret af kristne og muslimske grupper i Rusland, da kanalen har vist serier som “South Park” og “Family Guy”, som de religiøse grupper betragter som amoralske og irreligiøse.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#11 amadoR 14 år siden

Trods censur af satire selvfølgelig er noget lort, så er jeg ikke så vred over dette. Havde været meget værrere hvis det var Scientology- eller MuhammedCartoons-episoden de havde pillet i, så var det nederen.

Skriv ny kommentar: