Det er ikke lang tid siden, at Marvel og Sony annoncerede en nyhed, de fleste aldrig troede ville ske – Spider-Man ville dukke op i Marvels etablerede univers af superhelte, og derved ende med at stå over for karakterer som Iron Man og Captain America.

Se også: Marvel holder hemmelig audition med 16-årig til rollen som Spider-Man

Marvel har i følge tidlige rygter været meget interesseret i unge skuespillere, da der vil blive lagt vægt på en Peter Parker i teenagealderen. Latino Review afslører, at flere forskellige skuespillere har testet til rollen, men at Asa Butterfield (“Hugo”) er højest på ønskelisten.

Historien melder, at Marvel bruge en skuespiller inden for en måned, da optagelserne til “Captain America: Civil War” er ved at begynde. Peter Parker vil derefter dukke op i sin egen film i 2017, der muligvis kommer til at hedde “Spider-Man: The Next Avenger”. Det er eftersigende showrunner på Netflix’ succesfulde “Daredevil”-serie, Drew Goddard, der skal instruere.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Driver 7 år siden

#10

Jeg har også læst de gamle Spider-Man blade, det giver stadig ikke en grobund til at kunne udtale sig så skråsikkert om noget, som stadig kun er på tegnebrættet.
Det ville absolut give mening, at MARVEL forsøger at give os en Spider-Man så tæt på den oprindelige historie, men så skråsikre udtalelser, bør vi vente med.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#12 SublimeKen 7 år siden

#11

Fair nok. Men Feige har endnu ikke sagt noget om deres retning med de andre film som ikke viste sig at være sand, og hvad han siger om deres retning med Spiderman får mig måske til at føle mig mere sikker end hvad godt er, mht. hvor tro de er overfor Spidermans/Peter Parkers tidlige år. Bare det at de fokusere på dem, gør at de er mere tro overfor det aspekt af hans karakter end de tidligere film.

Om de er tro overfor andre aspekter er så en anden sag. Men at brokke sig over at Spiderman er for ung fordi det ikke passer med ens subjektive billede af Spiderman, viser hvor lidt man egentlig ved om Spiderman fra tegneserierne, hvilket hovedsageligt var det jeg prøvede at kommunikere til Realistic ;)

Det vi ved de gør med hans karakter indtil videre er til gengæld meget tro overfor hans karakter!
Gravatar

#13 MystiskeMox 7 år siden

Alle Spider-man film har været ganske gode indtil nu, lige pånær 3'eren.
Men en ung Spider-man på 18 passer ganske godt ind i forhold til de tidligere historier, som er fremragende.

Jeg har lige fået de to først Spider-man omnibus' af Ditko og Romita Sr. Det bliver spændende at læse dem i rækkefølge fra Spider-mans start og følge to af de største Spider-man tegneres historier og især tegninger og ikke at forglemme den super farvelægning. De to omnibus' er virkelig flotte og lækre udgaver.

Skriv ny kommentar: