I Hollywood er det blevet mere og mere udbredt at tage det sidste kapitel i en populær franchise og dele det i 2. Det er set i “Harry Potter”, “Hunger Games” og “Twilight”, mens Peter Jacksons “Hobbitten”-film blev udvidet fra 2 til hele 3 film. Og nu er turen så muligvis kommet til Marvel

Se også: Handlingen til “Avengers: Age of Ultron” er offentliggjort.

Den tredje “Avengers”-film rygtes netop nu til at blive delt op i to film. Enten bliver “Avengers 3” en to-dels film, eller også bliver den enkelte historie delt op i 2 dele, hvor den ene omhandler Avengers, mens den anden del vil være en crossover med “Guardians of the Galaxy”-holdet. Det skriver Collider.com.

I den kommende “Avengers: Age of Ultron” forsøger Tony Stark at genoplive et skrinlagt fredsbevaringsprogram. Men tingene går skævt, og Jordens mægtigste helte, herunder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow og Hawkeye, bliver sat på den ultimative prøve, da planetens skæbne hænger i en tynd tråd.

“Avengers: Age of Ultron” får dansk premiere den 23. april 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Jack Slater 7 år siden

Marvel har altså rimeligt godt styr på at binde deres film sammen, synes at idéen med Guardians of the Galaxy lyder sej :)
Gravatar

#2 Kviesgaard 7 år siden

Den første Guardians of the Galaxy fandt jeg ganske udemærket. The Avengers ligeså. Så hvis 3. omgang leder fra den ene til den anden, så er det ok med mig.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: