I går kunne vi her på Filmz bringe nyheden om, at Marvel planlægger at lave flere “Iron Man”-film med eller uden Robert Downey Jr. i hovedrollen, da skuespilleren tidligere har udtalt, han overvejer at sige stop.

Se også: ”Iron Man 4″ kommer til at blive lavet med eller uden Robert Downey Jr.

Downey Jr. var ifølge historien dog stadig i forhandlinger om at lave “Iron Man 4”, så alt håb var ikke ude endnu for fans af franchisen. Nu viser det sig dog, at Downey Jr. ikke er i forhandlinger om “Iron Man 4”, men derimod blot “The Avengers 2” og “The Avengers 3”.

Det er ikke til at sige, om forhandlingerne udvikler sig hen af vejen, men på nuværende tidspunkt er det blot de næste to “The Avengers”-efterfølgere, der er tale om, og selv her er intet endnu på plads.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 David Munch 11 år siden

Manuskriptet til Iron Man 4 skal have et nøk op før jeg sætter mig i biografen igen. Toeren og treeren var bare ikke det værd.
Gravatar

#2 Ménner 11 år siden

Tror denne her hjemmeside skal skifte navn til Marvelz.dk ;) Der er godt nok gang i superheltefilm-verdenen i forhold til resten af industrien for tiden :P (ik at det gør det helt store for mig, kan nu godt lide Iron Man og co ;) )
Does he look like a bitch, mr. Frodo!? - Samwise L. Jackson
Gravatar

#3 Pissed_Squirrel 11 år siden

Det kommer til at blive noget juks hvis de laver Iron Man 4+ og de skal foregår imellem Avengers 2 og 3, hvis der er 2+ forskellige Tony Stark.
Gravatar

#4 MaxXDk 11 år siden

Der er kun EN Iron Man ... Som er Robert .. færdig punktum ..

Det kommer slet ikke til at fungere hvis de skifter ham ud med en anden..
One mans evil can become the curse of all...
Gravatar

#5 Mister Marvel 11 år siden

tror det er fordi marvels helte er bedre og mere populære end DC :-)

Men også fordi marvel køre på en fantastisk bølge.
Men godt at punisher, blade og daredevil og nu også ghost-rider er kommet hjem til MCU, ohhh boy, hvilken superhelte eufori der komme (endnu mere) ud af dette.

Men lidt ærgeligt det med RDJ, men godt han er i bussiness mht to avengers-film yderligere.
Man sagde engang der var kun en superman, og een batman, og selvom det altid være sådan så tror jeg godt en ny skuespiller ville kunne fungere, han skal ´´blot ´´ ligne ham ufatteligt meget , samt handle som RDJ gør.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#6 Jack Slater 11 år siden

#4

Enig....

Tror at en rimelig stor del af Iron Mans succes, på det store lærrede, kan tilskrives Robert Downey Jr. Hvilket man bør huske når man forhandler pris, tror virkelig prisen skal være høj for at det kan betale sig at skifte skuespiller, altså selvom man ser fuldstændig kynisk på det, og kun tænker i indtjeningspenge fra Avengers 2-3 og IronMan 4.
Gravatar

#7 De4_Kia 11 år siden

David Munch (1) skrev:
Manuskriptet til Iron Man 4 skal have et nøk op før jeg sætter mig i biografen igen. Toeren og treeren var bare ikke det værd.


Trist at høre du har lige så dårlig smag som filmz's egen anmelder.
Den var overhoved ikke dårlig, tværtimod, også havde den en fantastisk humor.

Indtil andet er meldt ud, så tror jeg vi får Robert Downey Jr. at se i Iron-Man 4 :)
Gravatar

#8 Kviesgaard 11 år siden

Godt at læse, at der i det mindste er forhandlinger om, at få ham med i Avengers 2 ( og 3 ).

Bare en tanke. Kunne man ikke godt "sætte" Iron Man filmene på pause, indtil Avengers 3, og så starte dem op igen. Denne gang med en ny skuespiller i hovedrollen? Ville vi så ligesom ikke have fået rundet det hele af med stil, og så kunne nye kræfter tage over?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

Skriv ny kommentar: