vod streaming biograf titler film pris meningsmåling / Filmz.dk

Så meget vil publikum betale for streaming-premiere på biograffilm


Publikum vil betale markant mindre end de nuværende VOD-priser for biografaktuelle film.

Universal, Sony og Warner Bros. er blandt de Hollywood-selskaber, der for tiden eksperimenterer med biograftitler direkte som VOD-streaming.

Prisen er i USA 20 dollars per titel – i Danmark har prisniveauet ligget på 169-189 kroner per film. Er det passende?

Det spørgsmål besvares i en ny amerikansk meningsmåling, hvor forbrugerne bestemt ikke er begejstrede for de nuværende priser på premieretitler til hjemmebiografen. Prisen skal ned, skriver The Hollywood Reporter.

Således fremgår det fra meningsmålingen, at prisen bør ligge på mellem fem og otte dollars med det optimale prisniveau på seks dollars svarende til 40 danske kroner.

Dermed vil forbrugerne ikke engang betale prisen for én enkelt biografbillet for at se en ny premierefilm derhjemme.

Læs også ‘Filmz erfarer: Corona sender første danske biograffilm på streaming‘.

Danske filmfans har senest fået muligheden for at se titler som “The Invisible Man”, “Emma”, “The Hunt” og “Bloodshot” i hjemmebiografen – flere er på vej.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#11 Justin 1 år siden

#5
Det er Kim du skal overbevise ikke mig
Gravatar

#12 flumz 1 år siden

De kendte må bare ned i pris så de tjener det samme som os andre *host*
Gravatar

#13 MacGuffin 1 år siden

De kendte får præcis den løn de er værd, og ikke en krone mere.
Gravatar

#14 Mads47 1 år siden

#13 Men det er jo i bund og grund en forestilling vi har og en ting "vi" gør muligt. Der ingen skuespiller der er 89.4 millioner dollars værd. Der er noget absurd ved at nogle tjener så mange penge at de ikke engang kan nå at bruge dem. Især når vi kigger på et uland som USA, hvor den gennemsnitlige borger ikke har råd til at tage på hospitalet uden at skulle optage lån.

Self skal de have en god løn, men der er en kæmpe skævridning af løn. Hvis lønnen er så stor at det har en direkte indflydelse på om en film kan betegnes som en succes så er der noget galt.
Gravatar

#15 MacGuffin 1 år siden

Jo, nogle superstjerner er det værd. Det være sig realitystjerner, fodboldspillere eller skuespillere. Deres medvirken er deres løn værd. Hvis de ikke kan tiltrække publikum, falder deres løn. Helt almindelig udbud og efterspørgsel.
Sådan er det kapitalistiske system. Det kan man elske eller hade. Men at ændre det kræver en samfundsomstyrtning over hele kloden.
Gravatar

#16 Mads47 1 år siden

Man behøver ikke at hade kapitalisme for at kunne se at der er en skævvridning, det samme glæder skuespiller. Værdi er noget vi tillægger.
Gravatar

#17 Hive 1 år siden

169-189 kr. for én film er jo også til grin. Man skal være mindst 3 personer, for at det kan betale sig ift. biografbilletter - og jeg ser for det meste kun film med én anden af gangen, både i bio og derhjemme. Og så skal det jo også nævnes, at oplevelsen naturligvis ikke er den samme på det lille lærred.
Gravatar

#18 Justin 1 år siden

#15
Der er en samfundsomstyrtning over hele kloden, der er derfor alle biografer er lukket, og alle film produktioner er lukket.

Flere fodbold klubber kræver spillerne går ned i løn.
Gravatar

#19 [ikke godkendt bruger] 1 år siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#20 Star Trek fever 1 år siden

Tyler Durden (19) skrev:
Star Trek fever (10) skrev:
Tyler Durden (7) skrev:
Star Trek fever (6) skrev:
Tyler Durden (5) skrev:
Justin (3) skrev:
#1
Hvis du spørger så vil forbrugerne heller ikke betale det en biografbillet koster, for at se en film i biografen, så vi kan derfor konkluderer, at udsende film i biografen kan aldrig sikre en filmindustri med det udbud vi er forvænt med.

Men hvis hverken biograf eller streaming kan aldrig sikre en filmindustri med det udbud vi er forvænt med, hvad skal vi så gøre ?

En løsning kunnne være at producenterne sænkede deres omkostninger så de ramte det forbrugerne ville betale.

Vi er rigtigt mange som stadig gerne vil se de helt store produktioner, med gode gennemtænkte manuskripter, fængende fortælling, episke slag, de bedste skuespillere, bedste instruktører, m.m. Jeg som forbruger, er mere end villig til at betale den pris, kvalitet koster. Nyder simpelthen de store film, på de store lærreder, med stor lyd, alt for meget til at ville give afkald.


Betaler også. På det store lærred.
Gør du nu det? I en ideel verden burde alle vi filmelskere give vores bidrag, i denne tid. Hvis du/man i denne tid, er villig til at betale proportionelt, for hvad en film rent faktisk har kostet at producere... ja så vil du jo netop være med til at sikre fremtiden, hvad angår kvalitetsfilm, på netop, det store lærred. Vi kan alle sidde og være egoister, og glemme den store sammenhæng... men det vil give et langt større tab af fede biografoplevelse i STOR skala, fremadrettet. Jeg undrer mig nogle gange over folks manglende evne, til at tænke ud over egen næsetip. Det står lysende klart at vi ikke kan se film på det store lærred lige nu... MEN det er jo ikke det det handler om! Det handler om filmene på det store lærred fremtidssikres.


Jamen du køber da bare alle "biografbilletter" du kan komme af sted med.
Okay. Så du fattede nada af hvad jeg skrev? Nogle film vælger man til. Andre vælger man fra. De film som jeg normalt ikke vil se i biografen, eller/og som jeg bare godt kan vente med at se på VOD, vil jeg da HELLER IKKE betale fuld biograf-priser for, i denne “VOD-only tid”. MEN de film som jeg normalt ikke kan vente med at se, fordi det eventuelt er en must-see film, i lige min foretrukne genre, eller fordi jeg bare må og skal have en spoiler-fri oplevelse... ja, de film vil jeg vel stadig vælge til... også i denne tid! En premiere film er vel stadig en premierefilm. Og lige dér, i denne tid, hvor selskaberne står til at tabe mange penge, vælger jeg NATURLIGVIS stadig at honorere et filmselskabs indsats, ved at betale FULD pris. Det er dér min pointe ligger. De selskaber som stadig kan vække vores interesse, og lave de fedeste film... ja de skal da stadig have deres valuta for besværet. Støt dog op i et sådant tilfælde... i en sådan tid som nu. Stort lærred eller ej! Vær’ med til at fremtidssikre deres næste store projekt. Har du is nok i maven til at vente med at se en film, du ellers har ventet længe på, eller normalt ikke vil have spoilet... jamen så værsgo da! Spar pengene min ven.


Det gør jeg også. Sparer pengene altså
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: