vod streaming biograf titler film pris meningsmåling / Filmz.dk

Så meget vil publikum betale for streaming-premiere på biograffilm


Publikum vil betale markant mindre end de nuværende VOD-priser for biografaktuelle film.

Universal, Sony og Warner Bros. er blandt de Hollywood-selskaber, der for tiden eksperimenterer med biograftitler direkte som VOD-streaming.

Prisen er i USA 20 dollars per titel – i Danmark har prisniveauet ligget på 169-189 kroner per film. Er det passende?

Det spørgsmål besvares i en ny amerikansk meningsmåling, hvor forbrugerne bestemt ikke er begejstrede for de nuværende priser på premieretitler til hjemmebiografen. Prisen skal ned, skriver The Hollywood Reporter.

Således fremgår det fra meningsmålingen, at prisen bør ligge på mellem fem og otte dollars med det optimale prisniveau på seks dollars svarende til 40 danske kroner.

Dermed vil forbrugerne ikke engang betale prisen for én enkelt biografbillet for at se en ny premierefilm derhjemme.

Læs også ‘Filmz erfarer: Corona sender første danske biograffilm på streaming‘.

Danske filmfans har senest fået muligheden for at se titler som “The Invisible Man”, “Emma”, “The Hunt” og “Bloodshot” i hjemmebiografen – flere er på vej.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#31 MacGuffin 1 år siden

Præcis det svar man kan forvente af en pyskopat.
Gravatar

#32 Geekalot 1 år siden

Du simpelthen fyld med dem i dag :D
Men du er jo også lige til at grine af :D
Gravatar

#33 Blandet Landhandel 1 år siden

Det er lidt ligesom at læse to ekstremistiske modsætninger ala Enhedslisten og dansk folkeparti diskutere på børnehaveniveau det her. Kan i måske rykke samtalen hen på facebook?
Gravatar

#34 Mads47 1 år siden

Stop nu Kim, det er simpelthen ved at være sørgeligt. Jeg undre mig over at en mand i din alder og med den stilling du har haft, er så opsat på at forsætte denne trivielle "debat". Især på et en film site du altid har været ekstrem kritisk overfor.
Gravatar

#35 flumz 1 år siden

MacGuffin (29) skrev:
Uden at have læst de seneste tre kommentarer, kan man roligt fastslå at både Geekalot og Justin udviser psykopatiske tendenser i skræmmende grad.

9 tegn på psykopati:

1. Vil gerne dominere og kontrollere situationer og mennesker. TJEK!
2. Har ofte urealistisk høje tanker om sig selv og sine evner. TJEK!
3. Føler ingen empati over for andre mennesker. TJEK!
4. Skaber ofte splid, bagtaler og lyver. TJEK!
5. Har ingen respekt for sociale normer. TJEK!
6. Mangler evne til at lade sig påvirke af erfaringer, inklusiv straf. TJEK
7. Tendens til at bortforklare, fralægge sig skyld og projicere dette ud i omgivelserne. TJEK!
8. Mangler ansvarsfølelse og respekt for sociale normer eller forpligtelser. TJEK!
9. Er ude af stand til at føle skyld eller til at lære af erfaringer eller straf. TJEK!*host*
#25 MacGuffin 4 timer siden

Som sagt: En sidste.
Og her er en aller allersidste: Endnu engang kloger du dig uden at have sat dig ind i tingene. Og det kan undre Filmz tillader kommentarer som intet har med debatten af gøre. Men læs dette: Jeg opsagde min stilling.
http://danske-biografer.dk/kim-pedersen-traeder-af...
Gravatar

#36 flumz 1 år siden

og glem det Kim ingen er millioner værd, INGEN
Gravatar

#37 Hive 1 år siden

Man kan sagtens argumentere for at skuespillerne er så mange penge værd, når man kigger på hvor meget, en stor film indtjener. Men de skuespillere ville nok heller ikke gå sultne i seng hvis de "kun" blev betalt 40 mio for at lave en film i stedet for 80 mio. Så i stedet for at tigge biografgængerne, som for de flestes vedkommende er almindelige lønmodtagere, om at betale ublu priser for at streame filmene - måske man i stedet skulle bede skuespillerne om at gå midlertidigt ned i løn? De må for pokker om nogen have en interesse i, at filmselskaberne ikke går nedenom. Jeg tror i hvert fald ikke at de finder sig et almindeligt 8-16 job der vil give dem tilnærmelsesvist den samme indtægt, som de nyder nu.
Gravatar

#38 Johnny42 1 år siden

#37 Ja der er jeg enig. Det burde være dem, der har tjent kassen i de foregående der starter med at vise samfundssind. Man kan bare se på de fodboldspillerne i spansk fodbold, der nægtede at gå ned i løn, selvom hele ligaen er aflyst og stort set alle indtægterne fra klubberne er røget i 0. Det har klubberne heldigvis alligevel kunnet gøre inden for spansk lovgivning.

Hvis filmindustrien skulle komme i krise oven på dette, må man håbe at skuespillerne viser større samfundssind. Hvis der mangler penge så må de skære i udgifterne, det er ikke os der skal redde dem ved at betale mere end prisen for en biografbillet for noget der ikke hverver en biografoplevelsen.

Men selvfølgelig, hvis man gerne vil det så står det jo en frit for. Men så burde hver enkelt der ser filmene jo også betale den fulde pris og ikke gå sammen 4-5 for at dele beløbet.
Gravatar

#39 Justin 1 år siden

#38
Da man ikke kan begrænse hvor mange der sidder hjemmme foran tv’er, kan man ikke bruge prisen på en biografbillet til noget.

Gravatar

#40 Bjur 1 år siden

@Kim: Sjovt du skriver folks kommentarer ikke relaterer til den virkelige verden, når du selv tegner et så virkeligsfjernt billede af weinstein skandalen.

https://www.ekkofilm.dk/artikler/ja-det-rager-mig-...

On topic: Jeg betaler gerne for at gå i Cinemaxx og se film som 1917 og andre storfilm. F.eks. Nolans film skal ses i biografen, mens andre ligegyldigheder burde komme ud samme tid på streaming som i biografen.

Skriv ny kommentar: