vod streaming biograf titler film pris meningsmåling / Filmz.dk

Så meget vil publikum betale for streaming-premiere på biograffilm


Publikum vil betale markant mindre end de nuværende VOD-priser for biografaktuelle film.

Universal, Sony og Warner Bros. er blandt de Hollywood-selskaber, der for tiden eksperimenterer med biograftitler direkte som VOD-streaming.

Prisen er i USA 20 dollars per titel – i Danmark har prisniveauet ligget på 169-189 kroner per film. Er det passende?

Det spørgsmål besvares i en ny amerikansk meningsmåling, hvor forbrugerne bestemt ikke er begejstrede for de nuværende priser på premieretitler til hjemmebiografen. Prisen skal ned, skriver The Hollywood Reporter.

Således fremgår det fra meningsmålingen, at prisen bør ligge på mellem fem og otte dollars med det optimale prisniveau på seks dollars svarende til 40 danske kroner.

Dermed vil forbrugerne ikke engang betale prisen for én enkelt biografbillet for at se en ny premierefilm derhjemme.

Læs også ‘Filmz erfarer: Corona sender første danske biograffilm på streaming‘.

Danske filmfans har senest fået muligheden for at se titler som “The Invisible Man”, “Emma”, “The Hunt” og “Bloodshot” i hjemmebiografen – flere er på vej.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#41 Justin 1 år siden

#40
Ekko, endnu et sted hvor Kim “har sagt sin stilling op”

Jeg syntes alle film bør komme ud på streaming samtidig med biografen, så kan folk selv vælge om det er en biograf eller Streaming film
Gravatar

#42 Justin 1 år siden

Ifølge Blockbuster , så vil folk gerne betale den nuværende pris
https://www.flatpanels.dk/nyhed.php?subaction=show...
Gravatar

#43 Geekalot 1 år siden

#42 Det da kun godt at folk gør det. Og hygger med at se en film sammen. Gider dog ikke se film med andre, hvis det er en film jeg har glædet mig til. Sjældent min kæreste kan side stille så lang tid, medmindre det er i biografen. Så 180 kroner er for meget til at give for en person kan se den. Er man bare 2 så passer det med 1 biograf billet hver :)
Gravatar

#44 The_Corrector 1 år siden

Synes selv prisen er dyr, men var det en film jeg alligevel havde tænkt mig at se i biografen, så betaler jeg gerne, da vi alligevel i så fald vil være flere i huset om at se filmen, også vil det alligevel være billigere end selve biografturen, når billetpris og guf hurtigt render op.

Nu kommer Trolls the World Tour på stream her den 10 april, en film som ellers var blevet rykket til oktober, fordi DreamWorks ikke ville miste penge på det. Alligevel har de nu valgt at udgive den på stream her den 10 april, og de kommer til at miste mange penge på det. Men den er lige præcis en af de film, som der var planer om at se i biografen herhjemme, så selv hvis jeg skulle betale 200 kr. for at få lov at stream den, så vil jeg stadigvæk have sparet mindst 300 kr. i forhold til at se den i biografen, når alt er regnet med.

Selvfølgelig får vi ikke oplevelsen med at tag ud sammen, det er også en af grundene til at jeg synes prisen er helt fair.
Gravatar

#45 MacGuffin 1 år siden

#40: Du mener den rødglødede feminist Emilie Kellbergs indlæg hvor hun manipulerer, omskriver og fordrejer, skulle være udtryk for det er mig der er virkelighedsfjern?

For fuldstændighedens skyld, synes jeg du bør læse mit svar: https://www.ekkofilm.dk/blogs/med-udkig-over-filmb...

Skriv ny kommentar: