Columbia Pictures har sat Sam Mendes til at instruere en filmudgave af den populære tegneserie “Preacher”. Det er anden gang, at Mendes kaster sig over filmatiseringen af en tegneserie. Sidst var det “Vejen til Perdition”, der havde Tom Hanks og Paul Newman på rollelisten.

“Preacher”, der er skrevet af Garth Ennis og tegnet af Steve Dillon, fortæller historien om en moralfast prædikant ved navn Jesse Custer, der smelter sammen med det overnaturlige væsen Genesis, en krydsning mellem en engel og en dæmon, og får kræfter, der kan rivalisere Guds.

Sammen med sin ekskæreste Tulip og den heftigt drikkende, irske vampyr Cassidy tager Jesse på en tur for bogstaveligt talt at finde Gud, der har forladt sin plads i himlen, og stille ham til regnskab for de miserable tilstande på Jorden.

Det er filmselskabet Columbia Pictures, der skal stå bag den kommende film. Tv-kanalen HBO har tidligere haft planer om at lave en tv-serie baseret på “Preacher”, men de planer blev fornylig droppet, da den nye ledelse hos HBO mente, at projektet var for mørkt, voldsomt og kontroversielt.

Sam Mendes har også stået bag kameraet på “American Beauty” og er snart aktuel med filmen “Revolutionary Road”, der har Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollerne.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Guts 15 år siden

Yes please!!!
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 Wrangque 15 år siden

Kender ikke tegneserien (hvilket er oftest med disse filmatiseringer), men det lyder kanon!

And i likes me some Sam Mendes.
Gravatar

#3 The Dark Knight 15 år siden

Endnu en fed historie fra DC af!

YIS!!!
Gravatar

#4 Blacksanta 15 år siden

Kender heller ikke tegneserien, men historien lyder faktisk ganske spændende.. rart med nogle film der, udover at være action-packed, og sikkert hjernedøde, kan sætte lidt spørgsmålstegn ved "tilværelsen" :)
Gravatar

#5 Daywalker 15 år siden

Awesome priest!
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#6 filmz-gofferoffer 15 år siden

Den bedste nyhed, jeg har hørt i flere måneder. Kæft, det er stort, hvis det bliver til noget!
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#7 rockysds 15 år siden

Hvis den ikke kan blive lavet som serie, så virker Sam Mendes absolut som et godt valg. Hans "Road to Perdition" var en super film og en af de hidtil bedste tegneseriefilmatiseringer. "Preacher" er en fremragende, fantastisk sjov og herlig rå tegneserie, dog ikke rigtig sikker på, den ville fungere godt som film... but in Mendes I trust, og vil klart give den en chance. :)
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#8 mr gaijin 15 år siden

Cool, cool, cool. Jeg bliver sjældent vild efter tegnefilmatiseringer. Men Mendes på "Preacher"? Så bliver det nok ikke meget bedre. Det skulle da lige være David Lynch på "Kabuki".
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#9 filmz-hackiz 15 år siden

Jeg venter med at udtale mig indtil jeg har set den første trailer ;)
Gravatar

#10 rubberdub 15 år siden

Fanme en fed tegneserie !
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!

Skriv ny kommentar: