Sam Worthington enig i fan-kritik af “Terminator Salvation”


Ved et pressemøde forleden, hvor Sam Worthington var til stede, kom snakken til at omhandle “Terminator Salvation”, og hvordan filmen var blevet modtaget negativt af publikum, som i større stil havde sablet filmen ned for dens fejl med logikken.

Hvor denne slags angreb normalt enten bliver ignoreret eller modsagt af dem, der er involveret i den omtalte film, så udtalte Worthington overraskende nok, at han var enig i klagepunkterne.

Omkring logikken med at ingen hørte en gigantisk robot snige sig op på dem i filmen, udtalte Worthington bl.a: ”Jeg kan udpege småfejl og kigge på den liste af ting, jeg så på IMDb, hvor de fandt huller i det, og ligesom sige, ‘I har sku ret.’ Hvis der var en 10-tons robot på vej udenfor den tankstation, så ville vi selvfølgelig høre den. Og jeg overså det [i manuskriptet]. Så jeg vil være lidt bedre, når jeg kigger igennem mine manuskripter fremover. Sådan at det styrker mine sanser en smule, fordi nu føler jeg mig som en idiot for ikke at nævne det for McG.”

Worthington nævner desuden, at han følger meget med i medierne, og at han læser alt, hvad folk skriver om ham og hans præstationer, hvilket han tager meget seriøst. Hvis der er noget, som biografgængerne eller kritikerne i flæng er utilfredse over, så prøver han at forbedre sig, da han siger, at det er dem, som betaler 12 dollars for at se hans film, så det er dem, man skal lytte til.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 CensoreD 11 år siden

Hvis der bare var flere skuespillere som ham, som gjorde dette. Men det kan vel også være noget han bare siger?
Gravatar

#2 elwood 11 år siden

Hvis der var en 10-tons robot på vej udenfor den tankstation, så ville vi selvfølgelig høre den

Hehe får mig til og tænke på Ninja Mamutten i Mammut, der ku snige sig op på folk 8-)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Riqon 11 år siden

Kan sagtens se igennem den detalje. Plottet i Terminator Salvation havde langt større problemer end dette, som han nok i stedet burde føle sig som en idiot over ikke at ha' nævnt for McG.

Eksempel: at Skynet bruger Kyle Reese som lokkemad for at få ram på John Connor (i stedet for bare at udslette Kyle Reese og dermed få ram på dem begge).


Men ellers er det selvfølgelig positivt at se en person i Hollywood, der interesserer sig for (konstruktiv) kritik.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#4 Corgan 11 år siden

#3:

Eller at Skynet vælger at sende 1 terminator til at dræbe John Connor.... i en fabrik FYLDT med terminators! :-)
Gravatar

#5 Riqon 11 år siden

#4 - Nej nej, det forklarede Morpheus i The Matrix Reloaded: "A Sentinel for every man, woman, and child in Zion. That sounds *exactly* like the thinking of a machine to me." Deraf kan man udlede, at robotter altid slås 1:1 :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 Fynboen 11 år siden

Jeg har ikke set filmen, så jeg skal ikke kunne udtale mig om plothullernes størrelse... men er det reelt set ikke en sviner af format mod instruktøren og/eller manuskriptforfatteren? Jeg mener, det er sgu da ikke skuespillernes job at lede efter plothuller, det er forfatterens job at undgå dem, og instruktørens job at rette op på dem, hvis de er i manuskriptet...

Eller er jeg way off i rollefordelingen...?
Diplomacy is the art of saying "Nice doggie" until you can find a rock.
Gravatar

#7 lasse78 11 år siden

En 10 tons sniger robot er SEJ, derfor er den med i filmen. Den er da udstyres med et fase vendende højtaler system, som gør at al lyd den laver, bliver til INGENTING!!! Dog slår den dette system fra, når den går til angreb, da det virker lidt tøsedrengs agtig, at veje 10 tons og sige samme lyd som en killing.

http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#8 The Dark Knight 11 år siden

#7 - Klasse det dér. Genialt skrevet :D
Gravatar

#9 Chrisenry 11 år siden

#5 - Roboto e roboto... kunne man sige...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#10 Bardoboy 11 år siden

Elsker den mand!!

Skriv ny kommentar: