Saw 3D”, der havde premiere i de amerikanske biografer i weekenden, satte med en omsætning på 22,5 mio. dollars sit blodige aftryk på 1. pladsen på boxoffice-listen og skubbede dermed “Paranormal Activity 2” ned på 2. pladsen.

De 22,5 mio. dollars var noget mere end omsætningen for den forrige film i franchisen, “Saw VI”, der i åbningsweekeden hentede 14 mio. dollars ind og endte med et skuffende resultat på 27,9 mio. dollars i USA.

Se også: ”Saw”-franchisen er måske alligevel ikke død.

Saw III” er stadig den af filmene, der har seriens største åbning med 33,6 mio. dollars og et slutresultat på 80,3 mio. dollars i USA.

“Saw 3D” er til gengæld den dyreste film i franchisen med et budget på lige knap 20 mio. dollars, hvilket ikke mindst skyldes udgifterne til 3D.

En anden 3D-film, “Jackass 3D”, røg fra 2. pladsen ned på en 4. plads, men det er næppe noget, der bekymrer “Jackass”-drengene, idet filmen i weekenden rundede 100 mio. dollars alene i USA.

Klik ind på Filmz i december, hvor Filmz TV som eneste danske medie har været til “Jackass 3D”-presse-junket i Los Angeles og har mødt bl.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O og Jeff Tremaine!


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: