Martin Scorsese er bedst kendt for hårdtslående krimidramaer som “Goodfellas”, “Casino” og sidste års “The Wolf of Wall Street”, men faktisk er instruktøren en lige så ivrig dokumentarist.

Scorsese har stået bag kritikerroste dokumentarfilm om nogle af de største musikere igennem tiden – heriblandt The Rolling Stones og George Harrison. Og nu brygger han på at bringe endnu en legendarisk rockgruppe til live på det store lærred.

Se også: Martin Scorseses “The Irishman” rykker fremad.

Der er tale om en ny dokumentar om det amerikanske rockband Grateful Dead, der blev dannet i San Francisco tilbage i 1965 med den legendariske Jerry Garcia i front. Bandet kom i løbet af 30 år til at fusionere stilarter som rock, folkemusik og blues og blev især kendt for at være en del af den psykedeliske bevægelse. Filmen vil efter sigende rumme hidtil ukendte filmoptagelser og interviews med flere af bandmedlemmerne.

Martin Scorsese vil dog denne gang ikke være at finde bag kameraet. I stedet vil han overlade denne post til Amir Bar-Lev, mens han selv vil fungere som producer på projektet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: