Entertainment One har udsendt et klip af de første omtrent fire minutter af kultfilmen “Iron Sky”, der omhandler en invasion af nazister fra rummet.

Se klippet her.

I “Iron Sky” har nazisterne mod slutningen af 2. Verdenskrig bygget et hemmeligt rumskib på Antarktis, som de sender til månen, da nederlaget i krigen er en realitet.

På månen bygger de militærbasen Schwarze Sonne (Sort sol), hvorfra de gør klar til at invadere Jorden, når tiden er inde. Året er nu 2018 – og nazisterne er atter på vej tilbage til Jorden for at gøre arbejdet færdigt!

“Iron Sky” indtager de danske biografer 19. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 DaleCooper 9 år siden

Ser fedt ud!!!!!!!!!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Gravatar

#2 Highland Park 9 år siden

Skuespillet og replikkerne er stensikkert formet med b-film i mente, men det ærgrer mig til stadighed, at folk med så store ambitioner på det tekniske område ikke vægter førnævnte højere i stedet for at byde på så tåkrummende ringe præstationer.

De bedste b-film tør netop at tage sig selv alvorligt.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#3 duuk74 9 år siden

100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#4 Highland Park 9 år siden

#3: Hvis det er henvendt til mig, så har jeg for det første ikke set filmen, og for det andet tvivler jeg kraftigt på, at det er en god b-film.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: