I sidste uge fik vi et sneak peak på en teaser til “Ringenes Herre”-spinoff-serien “The Lord of the Rings: The Rings of Power”, og nu er selve hovedtraileren altså kommet.

Med den lange trailer kaster Amazon Prime yderligere brænde på hype-bålet, der omkranser årets måske mest ventede serie – for ikke at nævne verdens dyreste serie til dato.

Nu må vi se, om serien kan leve op til hypen og ikke mindst genvække hypen fra Peter Jacksons filmtrilogi. De mange indgroede fans taget i betragtning er det en stor opgave, der skal løftes.

“The Lord of the Rings: The Rings of Power” eller “Ringenes Herre: Magtringene”, som den fordanskede titel lyder, foregår tusindvis af år før handlingen i “Ringenes Herre” og “Hobitten” – nærmere bestemt foregår den i den tidsalder, hvor magtringene blev smedet.

Her stifter vi bekendtskab med blandt andre en yngre udgave af halvelveren Elrond (spillet af Robert Aramayo (“The Empty Man”)) og elveren Galadriel (spillet af Morfydd Clark (“Saint Maud”)), der førhen blev spillet af henholdsvis Hugo Weaving (“V for Vendetta”) og Cate Blanchett (“Carol”) i Peter Jacksons film. Derudover møder vi dværgkongen Durin IV (spillet af Owain Arthur (“The Palace”)) og menneskekongen Isildur (spillet af Maxim Baldry (“Mr. Bean’s Holiday”)).

John D. Payne og Patrick McKay er showrunnere på serien, mens J.A. Bayona (“Jurassic World: Fallen Kingdom”) er konceptuerende instruktør.

Første afsnit får premiere den 2. september på Amazon Prime.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: