Jason Momoa, der nok er best kendt for at have spillet hestefyrsten Khal Drogo i HBO’s ”Game of Thrones”, blev sidste år castet som superhelten Aquaman i Zach Snyders kommende ”Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Indtil nu har det været begrænset med informationer omkring rollen, men nu er stilheden blevet brudt: Zach Snyder har tweetet et billede af Jason Momoa i kostumet som Aquaman, med den tilhørende tekst ”Unite the Seven”.

Se også: Batman og Superman får flere solofilm

Aquaman blev introduceret i DC Comics i 1941 og var et af de skabende medlemmer af Justice League, hvorfor også det giver fin mening at han kan ses i “”The Justice League Part One” i 2017.

Se billedet i fuld størrelse i galleriet til højre.

I 2018 og 2019 vil man igen kunne se Momoa som Aquaman, når “Aquaman” og “The Justice League Part Two” får premiere.

Zack Snyder skal instruere begge Justice League-film, mens der stadig ledes efter en instruktør til “Aquaman”. Dog er manuskriptet under udvikling af forfattere Will Beall (”Gangster Squad”) og Kurt Johnstad (”300: Rise of an Empire”).

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kviesgaard 7 år siden

Temmelig stor forskel på filmversionen i forhold til oplægget:

Aquaman DC
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Mads47 7 år siden

Syndes kun det er godt de er gået væk fra det orginale look, og givet ham et mere mørkt look. Kan rigtig godt lide hans tatoveringer, det giver ham et mere kriger argtigt udseende. Aquaman har længe trangt til et makeover, karakteren har et større potentiale end de versioner vi kender af ham.
Gravatar

#3 Heisenberg 7 år siden

@1: Det er det her look, der er taget udgangspunkt i: Aquaman
Gravatar

#4 raylewis 7 år siden

Jason har da nok mest fået rollen grundet baywatch
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

Jeg frygter de propper lidt for mange helte ind i Batman v Superman. Der går helt Spiderman 3 i den (bortset fra at den havde for mange skurke i stedet).
Gravatar

#6 enfilmnørd 7 år siden

Gad vide om plottet i Justice Leaguefilmen bliver at alle heltene går sammen om at finde ud af, hvor alle farverne er blevet af? Det bliver da en trist billedside hvis de fortsætter sådan. Jeg brød mig ikke om Man of Steel til at begynde med, men det hjalp da heller ikke filmen at den var så grå og alvorlig.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.

Skriv ny kommentar: