The Weinstein Company har udsendt en række nye klip fra Quentin Tarantinos bud på en western med “Django Unchained”, der har Jamie Foxx i titelrollen.

Se klippene her.

“Django Unchained” omhandler den tidligere slave Django, der sammen med sin befrier og mentor, Dr. King Schultz, arbejder som dusørjæger.

Djangos egentlige mål er dog ikke at indfange lovbrydere, men derimod at blive klar til at kunne redde sin kone fra den modbydelige slaveejer Calvin Candie, der ejer klubben Candyland, hvor man kan bruge den store overflod af kvindelige slaver til at fornøje sig med, samtidig med at man ser modbydelige dødskampe mellem mænd, som var de gladiatorer.

Foruden Foxx som Django medvirker bl.a. også Christoph Waltz som Schultz og Leonardo DiCaprio som Candie i “Django Unchained”, der indtager danske biografer 24. januar 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 The Vossen 9 år siden

Jeg ser virkelig frem til denne titel, mest af alt nok fordi, at Leonardo DiCaprio medvirker. Og i det "Curious" klip, bliver mine forhåbninger kun størrer.
Gravatar

#2 x marks the spot 9 år siden

Nej tak, jeg gider ikke se flere klip. Jeg har undgået ALT ud over traileren, for at der skal være bare lidt nyt og interessant at kigge på, når den endelig kommer i biografen.
Jeg forstår ikke helt trenden med at lægge alle de klip og "se de første 8 minutter af.." ud på nettet. Er der da ingen, der vil overraskes i biffen længere?
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#3 danish99 9 år siden

Nej tak dette her forsøg på en western film ser godt nok skidt ud.
King

Skriv ny kommentar: