For nyligt blev en montage på fire minutter fra “The Amazing Spider-Man” vist i forbindelse med premieren på den nye sæson af “America’s Got Talent” i USA.

Nu har Sony Pictures så udgivet montagen på internettet, og uden at afsløre for meget byder den på både action, drama og humor i selskab med den netsvingende superhelt.

Se montagen her.

“The Amazing Spider-Man” omhandler historien om, hvordan Spider-Man bliver til, og hvordan Peter Parker må lære at leve med sine nye kræfter, imens han stadig er en ung knægt i high school, hvor han i sin søgen efter sine forsvundne forældre ender med at må bekæmpe sin faders tidligere samarbejdspartner, den muterede Dr. Curt Connors’ alter-ego – The Lizard.

I hovedrollen som Spider-Man finder vi i denne omgang Andrew Garfield, mens kendte navne som Martin Sheen og Emma Stone også medvirker i filmen.

Se The Lizard og Spider-Man bekæmpe hinanden, når “The Amazing Spider-Man” svinger ind i danske biografer 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 10 år siden

Jeg ved sgu ikke, jeg synes noget af det ser meget fedt ud, men der er også meget af det, der virker "meh". Jeg synes stadig ikke at Andrew Garfield virker som en god Peter Parker, men derimod synes jeg at Spider-Man virker ret vellykket.
Gravatar

#2 Kaversmed 10 år siden

Super preview.. Really? :D Udover Lizard og selve tonen på filmen, kan jeg stadig ikke se hvordan denne film er anderledes i forhold til Raimi's 'Spider-Man'. Jeg mener, burde man ikke ligge vægt på at distancere sig fra de "gamle" film og vise noget markant anderledes? Jeg håber vitterligt ikke at folk sluger sådan en film råt fordi der står 'Spider-Man' i titlen, for så kan vi jo godt forberede os på endnu flere remakes (ikke fordi vi ser en mangel på dem) i fremtiden.

Don't get me wrong, jeg håber vitterligt at Webb og Garfield gør det godt ('500 Days of Summer' og 'Boy, A' er bevis nok for at det dygtige mennesker vi har med at gøre), men hvis det viser sig bare at være gammel vin på nye flasker, så håber jeg saftsusende at den flopper stort! Så kan det være at filmselskaberne lærer, at det ikke er nok at bruge gamle films good-will til at optage remakes.

Tror det er sidste gang jeg bræger min mening ud omkring denne film, før jeg faktisk har set den. :D Med mindre den får gode anmeldelser, bliver det dog først når den kan lejes på blåstråle.
Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 misuma 10 år siden

Jeg glæder mig, jeg glæder mig rigtigt meget. Jeg synes dog hans dragt virker en smule...gummiagtigt? Hans moves er fede iøvrigt
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#4 fish 10 år siden

er spændt på at se hvordan denne film ud arter sig. vil ikke have for høje forventninger, da jeg hellere vil bliver glædeligt overrasket end skuffet. men der er et eller andet ved tonen over denne film, der gør, at jeg nok ender med at se på et eller andet tidspunkt
Gravatar

#5 Ericmase 10 år siden

Nu begynder de stille og roligt at afsløre for meget...
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#6 Lars.dk 10 år siden

Det bliver på blu-ray gider ikke bruger 100kr eller mere på den.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

Skriv ny kommentar: