Tilbage i juni sidste år dukkede en kort film op, der var bygget op omkring “Mortal Kombat”-universet. Kortfilmen blev på rekordtid en kæmpe succes grundet det realistiske layout, som instruktøren Kevin Tancharoen (“Fame” fra 2009) havde lagt for dagen.

Se også: ”Mortal Kombat” – se mystisk promo-klip til ny film.

Der var øjeblikkeligt en stor efterspørgsel på en hel spillefilm, hvilket dog aldrig blev til noget. Warner Bros., der har rettighederne til franchisen, hyrede i stedet Tancharoen til at lave en web-serie på 10 episoder, der fik navnet “Mortal Kombat: Legacy”.

Det første afsnit af serien er nu blevet tilgængelig. I det ser vi bl.a. Michael Jai White som Jax og Jeri Ryan som Sonya Blade.

Se det første afsnit her.


Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Alex- 9 år siden

Det ser da egentlig helt okay ud. Lidt b-film men fed stemning over den. :D Dem skal man da følge lidt med i.
Noget som pinte mig lidt da jeg så afsnittet var godtnok de irriterende special forces som som altid aldrig kan finde ud af noget som helst og bare bliver nakket af nogle random bøller.
Iøvrigt huskede jeg Sonya som yngre og ikke som et aldrende botox offer?
Gravatar

#2 the_paki_don 9 år siden

Jeg synes, at det var fedt. En let start og synes også, at det er fedt, at de ikke har valgt en bimbo model til Sonya Blade, men en, der ser almindeligt godt ud. Glæder mig til at se hendes moves!
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#3 Jach 9 år siden

Rimeligt godt lavet. Jeg håbede på der ville komme noget ud af det Mortal Kombat klip som alle troede var en trailer til en film.

Ser frem til næste afsnit :)
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 elwood 9 år siden

Hehe lidt sjovt og se Jeri Ryan (Sonya Blade) i en action rolle, ikke lige det første jeg vil forbinde med hende, kender hende best fra tv-serien Shark, hvor hun spiller overfor/mod James Woods som benhård advokat.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#5 Jimmbo 9 år siden

Det virker sgu til at blive godt. Jeg håber resten af afsnittene kan følge trit.

Skriv ny kommentar: