Det tidligere udsendte klip fra “Avatar”, hvor Jake (Sam Worthington) i sin avatar-form jages af en Thenatar – et sabeltigerlignende væsen – er nu kommet online i en meget længere og mere actionfyldt version, som kan ses her.

“Avatar” følger den tidligere soldat Jake, der i skikkelse af sin avatar kastes ud på en dannelsesrejse gennem den fremmedartede og tryllebindende måne Pandoras forunderlige verden.

Filmen kan ses i danske biografer 18. december.

Se også: ”Avatar” nærmer sig et budget på 500 mio. dollars.Vis kommentarer (86)
Gravatar

#1 Patriarch 12 år siden

Det er pænt sindsygt lavet. Der er ikke meget spænding med oscar for special effects næste år :)

Det mindst overbevisende var slutningen hvor han er forpustet. Det så på en eller anden måde ikke helt ægte ud. Men, men... Det er muligt det bare er fordi man ser det på en computerskærm.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#2 keitel 12 år siden

Ja, kan godt være det er flot, men det er hverken sejt,spændende eller skræmmende - synes nærmest det er børn de klip jeg har set filmen appelere til, synes "dyrene" ser pænt latterlige ud.
Gravatar

#3 Skeloboy 12 år siden

Jeg har stadig et problem med filmens udtryk...og har endnu ikke set et klip, der overbeviser mig om, at handlingen er noget ekstraordinært...jeg er hvertfald ikke overbevist om, at jeg gider betale 120 kr for den.

Og så venter jeg...
Gravatar

#4 mini_jette 12 år siden

Jeg har simpelthen så svært ved at fatte hypet til den her film...tror jeg har set samtlige trailere nu for at få den til at sive ind, men nej...Bevares, det er da flot lavet, og det er nok om nogen en af de film man bør se i biografen...men jeg har bare overhovedet ingen lyst til at se den, og selve ideen om at fuldvoksne mænd næsten ikke kan sidde stille i forventning om en lang, semi-animeret film om blå mænd og damer er bare så surealistisk....
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.
Gravatar

#5 Skeloboy 12 år siden

Venter også på en kommentar til #4...
Gravatar

#6 Starbrow 12 år siden

I.. must.. not.. see... NO!.. don't.. click.....
Gravatar

#7 filmz-jonasgr 12 år siden

#3-4 Hedninge :)

Nej det er nu heller ikke en film som frister mig så meget. Og som jeg ser det går hypen først og fremmest på at det har været forventet (ikke mindst pga. Camerons egne udtalelser) at dette skulle være en banebrydende teknologisk film og som for alvor vil vise 3D fra sin bedste side. Dette er jeg dog ikke overbevist om (selv om man naturligvis ikke kan vurdere 3D effekten udfra diverse klip) og så vil der kun stå en ganske ordinær film tilbage.

Der er i hvert fald en håndfuld film jeg ser mere frem til.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#8 Moog 12 år siden

#5 here you go.


#4 Det er mændenes Twilight :)
Jeg er i hvert fald lige ved at tisse i bukserne, hver gang jeg hører ordet Avatar ;)
Gravatar

#9 Skeloboy 12 år siden

#8 - det var nu ikke sådan en kommentar...det er mere i stil med:"ej, det er jo noget pis, du siger det kun fordi, det er populært at svine den til","har du måske set den endnu?" osv...:)
Gravatar

#10 PredatorX 12 år siden

mini_jette (4) skrev:
selve ideen om at fuldvoksne mænd næsten ikke kan sidde stille i forventning om en lang, semi-animeret film om blå mænd og damer er bare så surealistisk....


Ehh.. ja det må virkeligt være svært at forestille sig voksne mænd glæde sig til et nyt action sci-fi eventyr lavet af James fucking Cameron *gaaab*
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: