Universal Pictures har netop udsendt en ny featurette til komedien “Neighbors”, der har Seth Rogen og Zac Efron i hovedrollerne som rivaliserende naboer, der begynder at bekrige hinanden. Klippet går bag om en scene, hvor Seth Rogen sætter sig på en airbag, der er blevet fjernet fra hans bil og anbragt på hans kontorstol. Det resulterer i, at den populære komiker flyver op gennem loftet, inden han ryger fluks mod jorden igen.

Se også: Zac Efron terroriserer Seth Rogen i ucensureret “Neighbors”-trailer

Filmen omhandler Mac Radner (Seth Rogen) og hans kone (Rose Byrne), som flytter ind i det, der umiddelbart ligner et stille, familievenligt kvarter. Men da en ung universitetsstuderende (Efron) flytter ind i huset ved siden af, opstår der problemer – og nabokrigen begynder.

Udover Rogen, Efron og Byrne vil også Christopher Mintz-Plasse (“Kick-Ass”), Dave Franco (“21 Jump Street”), Lisa Kudrow (“Venner”) og Jake Johnson (“New Girl”) kunne ses i filmen.

“Neighbors” instrueres af Nick Stoller, der tidligere har stået bag “Droppet af Sarah Marshall” og “The Five-Year Engagement”. Manuskriptet er skrevet af Andrew J. Cohen og Brendan O’Brien, der tidligere har arbejdet som producere på en række af Judd Apatows film.

“Neighbors” får dansk biografpremiere den 3. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Gasivodo 9 år siden

Suk, så må jeg..

Jeg glæder mig til denne film, hvis ikke pga' airbags, så grundet De Niro look festen.. Skal bare lige samle mig sammen til mohawken.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: