Som tidligere rapporteret, er der en tv-serie baseret på “Mr. & Mrs. Smith” filmen, med Brad Pitt og Angelina Jolie, på vej.

Nu fortæller Simon Kinberg, der skrev manuskript til filmen, om den kommende serie: ”Det er en serie om ægteskab – to mennesker, der forsøger at afbalancere deres liv derhjemme med deres arbejdsliv, og deres arbejde er tilfældigvis at være internationale lejemordere. Fra uge til uge tager de på missioner, som balanceres med det nuværende problem på hjemmefronten,” siger Kinberg.

Han fortsætter: ”Ærlig talt virker [konceptet] bedre som tv-serie. Vi kæmpede i filmen med fortællingen, da den lidt mister temaet i tredje akt. Idéen er bedre egnet til en ugentlig serie på nogle måder. Måden det er foreslået er ‘Vore værste år’ møder ‘Alias’.”

Serien kommer til at foregå et stykke tid efter filmen: ”De ved hvad den anden laver, men de er ikke makkere. Der er nogle gange de samarbejder på missioner, og nogle gange hver for sig. Nogle gange arbejder de i samme by, nogle gange kæmper de mod hinanden,” slutter Kinberg.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Nikmi 15 år siden

Lyder som den klassiske opskrift på amerikanske 1 Season serier eller endnu bedre Amerikanske not even a season serier :P
Gravatar

#2 filmz-Sjovhat 15 år siden

hvorfor skal amerikanerne lave serier over alle film? var filmen ikke nok?
Gravatar

#3 Sealer 15 år siden

Jahh og når det sikkert ikke bliver Brad og Jolie der spiller hovedroller, mister den nok også en del. Jeg kan nu rigtigt godt lide filmen:D
Gravatar

#4 Bates 15 år siden

Det ender nok med at de stopper serien efter første sæson, og så vælger de at lave en film...eller??? :D
Gravatar

#5 Riqon 15 år siden

Kunne ikke lide filmen, jeg følte det som at se en dårlig tv-serie. :D
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#6 m 15 år siden

jeg kunne så'n set godt lide filmen (den er dog ikke et gensyn værd), men jeg tror jeg springer serien over
The 21st century is when everything changes. And you gotta be ready.
Gravatar

#7 PredatorX 15 år siden

Hvorfor laver de ikke serier over GODE film i det mindste? Eller serier over film der rent faktisk har kød nok på benet til det.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#8 filmz-tricota 15 år siden

Eller hvorfor holdt de sig ikke bare til den oprindlige serie...? Den var langt bedre end filmen...

Skriv ny kommentar: